20.40 - atv - Doludizgin yıllar

Çok amatörce yapılmış bi dizi...

Açıkcası Osman Sınav gibi bir yönetme yakıştıramadım..

Aksiyon sahneleri çok basitti mesela..

Motor sesleri bile doğru düzgün değildi..

Motosiklet tutkusu ile Drag yarışları hevesini birbirinden ayrımadan sunmuş..

Bir arkadaşın dediği gibi Eroin kaçakçıları gibi gösterilmiş..

Torque motosiklet temalı en harika film hala.. Gerçek aksiyon ve adrenalin bu filmde.. İzlemeyen kaldıysa hemen bulup izlesin..

Filmi izledikten sonraki bir kaç saat içinde motora binmemekte fayda var :mrgreen:

shule pazartesi mi başlıyo o dizi acaba..Bende duydum fakat fragmanını falan izleyemedim..Bizim burda bodrumda çekimleri var onun..O motorcu sahneside burda çekilmiş..İzlmem gerek nası olmuşş:queen:

Bu diziyi izlemek vakit kaybı olur benden tavsiye. Dizi şunu anlatmış ilk bölümünde. Bu motora binen gençler varya alayı rahatsız, it, kopuk. Hiç biri bir işe yaramaz uyuşturucuyu alıp alkolu alıp gazlıyorlar. Sürekli yarışıyorlar. Ayrıca herhangi biri kaza yaparsa ona asla dönüp bakmıyorlar. Bunları asmak lazım bak o zaman bir daha yapıyorlarmı.? Özü bu sanırım...
Ya kardeşim zaten millete motosikleti sevdiricez diye göbeğimiz çatlıyor, bunlarda nerde rahatsız var bulup buluşturup bize karşı dizi yapmışlar...

Yaws bizim gezi resimleri video yapsak doLaşmalarımız bundan dana iyi dizi olmazsa adam değiLim :))

bende izleyemedim .. fragman linki de çalışmıyor tekrarı olacak mı bu dizinin ?

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben de ilk bölümünü izleyeceğim sırf motor sesleri için

:)

benım komığime giden yer fılmın başlarında ıkı arkadas bırısı kaldırımda yuruyo bırısı motorda sohbet edıyorlardı.sonra motor hareket halınde ıken motoru kullanan gerıye çekıldı ve kaldırımdakı motora bındı bu nasıl oldu acaba:mrgreen:

Moldovyalı işçiler kongolu keneler national geographic gibi yere düştük yaw :)

Çok güldüm buna

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Ya bi kısmını seyrettim şimdi de... İnsanın kaburga kemiği kırıldığında bu kadar rahat hareket edebiliyor muymuş yauu?? :mrgreen: Benim bildiğim kaynayana kadar yatması lazım. Ciddi soruyorum, bilen varsa cevap verebilir mi? :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yerli Malı Türk Malı Herkes Onu Kullanmalı .))

ya tork güzeldide son bölümü aşiri sacma..motorla kungfu gibimsi bisiler:queen:....ya benim bi sorum var normal yzf r1 cbr 600rr gsxr600 vs vs gibi motorlarin yaristii bilgisayar oyunu ne var....moto gp 2 vardi bende sıkıldım moto gp motorlarindan normal motorlarin olduu oyun varmi bildiiniz...mesela moto gp3 te varmi??

cevaplarsaniz simdiden tesekkürler

bilgisayar için super bikes riding challenge
ps2 için tourst tropy

ikiside çok güzel çok kaliteli nerdeyse bütün model ve markalar var tabi naked ve ss için normal motorlar var motogp yok.

Bu diziyi izlemek vakit kaybı olur benden tavsiye. Dizi şunu anlatmış ilk bölümünde. Bu motora binen gençler varya alayı rahatsız, it, kopuk. Hiç biri bir işe yaramaz uyuşturucuyu alıp alkolu alıp gazlıyorlar. Sürekli yarışıyorlar. Ayrıca herhangi biri kaza yaparsa ona asla dönüp bakmıyorlar. Bunları asmak lazım bak o zaman bir daha yapıyorlarmı.? Özü bu sanırım...
Ya kardeşim zaten millete motosikleti sevdiricez diye göbeğimiz çatlıyor, bunlarda nerde rahatsız var bulup buluşturup bize karşı dizi yapmışlar...

aYNEN DEDIGIN GIBI BIZ MOTOSİKLET OLAYININ it kopuk takımına ait olmadıgını anlatmaya calısıyoruz mıllete.Bunun için dilimizde tüy bitiyor savaş veriyoruz. Bu cahil yapımcılar, mılyonlarca ınsanın ızledıgı ulusal bır kanalda resmen "bu motorcular varya alayı it kopuk serseri boş adam zengın züppe takımı bunlar alınıp ıslah edilmesi gereken insanlar" falan dıye halka lanse ediyolar tum motorcuları.

Zaten tabuları olan bır mılletız boyle seylerın gosterılmesı ve mılyonlarca ınsana ulasması bu yanlıs durumun iyice kemıklesmesıne sebep oluyor.Sokakda cıkıp sorun; motorsıklet hakkında ne dusunuyorsunuz? dıye.Cok sayıda ınsan aynen bu dızıdekı tarıfı yapar ve bu bızım ıstemedıgımız ve yanlıs bısıdır.Boyle anti-motosiklet hareketlerı hepımızı, ve zaten kemıkleşmiş önyargıları olan halk kıtlesını motosiklet karşıtlıgı konusunda dahada fişekliyor.Kesınlıkle bişiler yapmalıyızz; egerkı motorsıklet konusunda bu ımajı devam ettıren bır yayın sozkonusu olursa gereklı adımı atalım derim????

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar