20.40 - atv - Doludizgin yıllar

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Valla ben de kaçırdım. Akvaryumla uğraştım eve geldiğimden beri. Unuttum gitti. :pale: Tekrarını verirler heralde...

bırde ptesı gunu kanal 1 de mehtapla denız dı sanırım öle bır dızı baslıyor.fragmanı cok ıyıydı.sanırım sahılde gecıyor ve tıngırmıngır gıden bır javayı race gecıyor halıyle..ılerde onu beklıyor.kaskı cıkarıyor race dekı bır bayan..dızı motorcularımı anlatır bılmem ama benımde o dıkkatımı cektı:queen:

Diziden beklediğimi alamadım.. :farao:
600RR ile 1000RR aynı yarışta kapışıyorlar.. :farao:
600RR geçiyor.. :cyclopsan
Motorlar pat diye durup, pat diye hızlanıyor. :)
Ama hep HONDA işte.. HONDA'nın üstünlüğü burada bile belli.. :bounce:

Honda sponsormuş ondan :p

Yakın çekimler berbattı.Oyunculukları iyi degildi evet Zati tek izlenimlikti :p

Honda ve İki Teker reklamından başka birşey alamadım ben motosikletli sahnelerden. Saçmaydı dediğiniz gibi.

işte Türklerin yaptığıda bukadar olur matrixi de izledik oradaki ducatiyide gördük bu çok saçma

Dizinin tamamını izlemesemde aileler için pek iyi olduğunu söyleyemiyorum. Motosiklet kullanmak bukadar mı kötü bir harekettir? :S diye sordurtuyor insana.
Motosiklet düşmanları için yapılmış bir dizi diye düşünüyorum, sevmeyenler diyecekki evet işte motosiklet böyle birşey kaskları kollarına takıp cadde de boy gösterirler, birbirleriyle yarışarak sakat kalırlar vs vs vs

600rr ile 600f in yarıştığınıda ilk kez gördüm :)
Orda çekim esnasında arka planda bir gsxr 1000 ve ya gsxr 600 geçse o çekim ekibinin yüzünü görmek isterdim :))) tabii bide suzuki nin uzayışını :)

ilk bölüünü kacırmadım allaha şükür hiç bi bölümünü kacırmam sırf motor sesi duymak ıcın bıle ızlenır ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM..:d:)

ya beni deli eden bu gencin at pisliği temizlemesi falan ne işi olur motorcu adamın at larla cnm

çok saçma geldi bana her yönüyle
zaten osman sınav kendi oğlu için yazmış gibi geldi bana

ilk bölüünü kacırmadım allaha şükür hiç bi bölümünü kacırmam sırf motor sesi duymak ıcın bıle ızlenır ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM..:d:)

Diger bölümlerinde at sesi duyacağın daha muhtemel ama motor sesi bekleme :queen:
Bazı arkadaşlar motorcuları kötü göstermişler demişlerde ee bunlar gerçek degil mi zati ,cadde yarışı yapan kasksız dolaşan arkadaşlar yokmuş gibi davranıyoruz sanki:silent:
Hem dizide dikkat ettim biri hariç hepsi kasklıydı.O biriyse düştü ama o hızla kasksız nasıl yaşadı hayret ettim :p

Bir de torque gibi motosiklet filmi izledikten sonra böyle bir diziden beklenti az olmalıydı :)

torque izlemeyen varsa kesin be kesin tavsiye ederim :)

200px-Torque_film.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar