Çok geçmiş olsun motordaşımHer ne kadar seni topiğimizde şu sıralar göremesek te kalbimiz seninle. Dikkat et kendine. Ben de bugün Maslak taki yoğun kar yağışına yakalandım. Bahçeköy den M.köy e nasıl geldim Allah biliyor. Ve inanılmaz bir sorunla karşılaştım. Maslak ta yakalandığım yoğun kar yağışı ve trafikte sürekli durmak zorunda kaldım ve motor belki 30 sefer stop etti. Bahçeköy den ayrılırken motoru pek ısıtmadan çıktım acaba sebebi ondan mıdır :silent: M.köy e geldiğim de ise stop etme olayı sona erdi ve ben acayip affalladım. Neyse bilgisi olan arkadaşlar değerlendirirse çok sevinirim. Yeni yıl ve sonra ki yıllarda kaza ve belaların hepimizden uzak durması temennilerimle. Saygılar...:rendeer:
Geçmiş olsun ama karda motora binilir mi yhaa. :silent: Biraz dikkat...
Yani kar paleti falan takmadan... Karda binilecek motorda var tabi yanlış anlamayın beni...
ya benim motorda sapıttı istop etmeye başladı devri epey düşük çalışıyodu ustaya sordum soguktan normal dedi ben bujimi yeniledim motor kendine geldi kafana takma yani soguktan iyi dileklerin için saol
gecen sene aynen kış ayı ben gene düşmüştüm bu senede aynısı olduhuy işte karda motor sürmeyi çok seviyom
gecen sene aynen kış ayı ben gene düşmüştüm bu senede aynısı olduhuy işte karda motor sürmeyi çok seviyom
seyir halindeki bir jipin yavaslamasıyla sagından sollamak istedim.ama duyarsız ve bir o kadarda dengesiz arkadaşımız kapısını aniden acıverdi
hakan hacı gecmiş olsun ama suc sende ula arabanin sagina girilirmi heleki cipin:queen: apachede ne var ne yok bana şimdi çizik bile yok deme:queen:
geçmiş olsun dostum dikkatli olun sollayım derken sağlamayın dicem ama mal gibi araba kullanan çok mecburen makas atıyoz araçların arasından.
geçmiş olsun...