2 günde 2 kaza :)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Geçmiş olsun ama karda motora binilir mi yhaa. :silent: Biraz dikkat...

Yani kar paleti falan takmadan... Karda binilecek motorda var tabi yanlış anlamayın beni...

Çok geçmiş olsun motordaşım :p Her ne kadar seni topiğimizde şu sıralar göremesek te kalbimiz seninle. Dikkat et kendine. Ben de bugün Maslak taki yoğun kar yağışına yakalandım. Bahçeköy den M.köy e nasıl geldim Allah biliyor. Ve inanılmaz bir sorunla karşılaştım. Maslak ta yakalandığım yoğun kar yağışı ve trafikte sürekli durmak zorunda kaldım ve motor belki 30 sefer stop etti. Bahçeköy den ayrılırken motoru pek ısıtmadan çıktım acaba sebebi ondan mıdır :silent: M.köy e geldiğim de ise stop etme olayı sona erdi ve ben acayip affalladım. Neyse bilgisi olan arkadaşlar değerlendirirse çok sevinirim. Yeni yıl ve sonra ki yıllarda kaza ve belaların hepimizden uzak durması temennilerimle. Saygılar...:rendeer:

ya benim motorda sapıttı istop etmeye başladı devri epey düşük çalışıyodu ustaya sordum soguktan normal dedi ben bujimi yeniledim motor kendine geldi kafana takma yani soguktan iyi dileklerin için saol

Geçmiş olsun ama karda motora binilir mi yhaa. :silent: Biraz dikkat...

Yani kar paleti falan takmadan... Karda binilecek motorda var tabi yanlış anlamayın beni...

gecen sene aynen kış ayı ben gene düşmüştüm bu senede aynısı oldu :) huy işte karda motor sürmeyi çok seviyom

Son düzenleme:
ya benim motorda sapıttı istop etmeye başladı devri epey düşük çalışıyodu ustaya sordum soguktan normal dedi ben bujimi yeniledim motor kendine geldi kafana takma yani soguktan iyi dileklerin için saol

gecen sene aynen kış ayı ben gene düşmüştüm bu senede aynısı oldu :) huy işte karda motor sürmeyi çok seviyom

Eyvallah çok sağol :cat: ben de çok seviyorum karda yağmurda sürmeyi :queen::queen::queen:

hakan hacı gecmiş olsun ama suc sende ula arabanin sagina girilirmi heleki cipin:queen: apachede ne var ne yok bana şimdi çizik bile yok deme:queen:

Geçmiş olsun ve daha dikkatli olmak gerek diyorum:cat:
Motosiklet kullanmak ne kadar basit görünse de kesinlikle değil, değil mi?

geçmiş olsun dostum dikkatli olun sollayım derken sağlamayın dicem ama mal gibi araba kullanan çok mecburen makas atıyoz araçların arasından.

hakan hacı gecmiş olsun ama suc sende ula arabanin sagina girilirmi heleki cipin:queen: apachede ne var ne yok bana şimdi çizik bile yok deme:queen:

nan pis ybrci neyseki bişi olmadı motora elcik korumam kırıldı iiki far kırılmadı yaw sen hala yaşıonmu pis satıcı senin yüzünden sogukta dondum ben :)

geçmiş olsun dostum dikkatli olun sollayım derken sağlamayın dicem ama mal gibi araba kullanan çok mecburen makas atıyoz araçların arasından.

aynen arkadaşım adam yolun solunda yolcu indirdi ya bunlar kasap neyse arkadaşlar iyi dilekleriniz için saolun mesajı portletmiyelim :) kazasış sürüşler

Son düzenleme:
Moderatör
Bugun de 5 günde 5 kaza topiği açmadığına göre alışkanlık yaratmamış sende :) Geçmiş olsun hocam.. ALLAH beterlerinden korusun seni de hepimizi de..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar