Yorumlarınız için hepinize teşekkürler arkadaşlar.
G.BEREKET, vakit buldukça yazıyorum, resimler fazlaca, seçmek & yüklemek, oturup yazmak ciddi vakit alıyor.. Resimleri yükleyip geçmek kolay olur elbette ancak, açıkçası bu gezi raporunu keyif alarak ve vakit bulduğum günlerde, öncelikle kendime yıllar sonra bakabileceğim arşiv niteliğinde hazırlıyorum, sonrasında sizlerle paylaşıyorum.. Sanıyorum ben keyifle yazdığımdan olsa gerek keyifle okunabiliyor. Özetle geç olsun önemli değil, yeter ki okunma değeri olsun.. Okunma değeri katabiliyorsam, bu da benim sevincim olsun..
Teşekkürler.
satoyama, evet biraz ağır 132 kg. sele altına koyduğum takımlar gün geçtikçe artmasıyla +15 kg daha eklemek gerekiyor. Neredeyse bir KLR650 ağırlığı... Senin eski motoru Serhat'ta satmıştın sanırım..
Benim motor şuanda 36000 km'de. Bu geziyi yaptığım da 10,000 km'ye Adana-İskenderun arasında girmiştim, gezi bittiğinde yanılmıyorsam 14000 falandı..
TORAMAN, herkes her daim ama motorla, ama otobüsle, ama yürüyerek gezebilse keşke... Bu gezide sürekli biten tek şey var, o da Benzin

O yüzden merak etme biten bir şey yok.. 2007'de yaptığım geziyi daha bitiremedim, 2008'de yaptıklarımın henüz yazıları yok.. O da bir gün olur.
...kalanını yazmaya başladım.