amin kardeşyoğun bir gün bekliyor seni kardeş.rabbim bileğine guvvet yüreğine sabır cebine az masraf versin![]()
birde motor için silindir setlerine bakıyorumda benım motorum itici, nettekılerın ıtıcılı veya eksantrıklı oldugunu nasıl anlarız ve dıyelım bır sılındır ıtıceklı dıgerı egzantrıklı egzantırıklı ıtıcılıye takılmaz degılmı ?
al 200 cclik yap motoru
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:28 ----------
bende 150cclik yapmayı planlıyorum ama nasıl olur ne masraf cıkar bilemiyorum doğrusu
bak şöyle dıyım, 3 aydır bu forumdayım, suan kayıtlı ve bu forumdakılerle tanısmıs ve yardımlarını bılmeseydım, motorum yarın tamırcıdeydı tamırcıde bana döşücekti, ancak en asından elımıs anahtar tutuyor, 11 yasında mobılet kıtlı motorunu rektefe yapmıs bırıyım![]()
suan dedıgım gıbı bu forumda olmasaydım kendıme guvenım olmasdı. tamırcıye yol gosukurdu. ınsallah bırlıkte halledıces bu sorunuda
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------
hadi iyi geceler yarın 5 saat pc dersim var sonra garaja go go ve mt.net'te yardım edıceklerı beklemeye![]()
![]()
150 cc yapmak istesem benim windyi.ne masraf olur
z harfi basmıyor evdekı klavyedede o yuzden yanıbir de "Z" harfini kullansan iyi olacak... bu arada krankı sökmen için özel bi aparata ihtiyacın var, adı da krank işkencesi miydi neydi... alternatörün orayı sabitleyip ortadaki vidayı sökmeye yarıyor.
sadece forumda nette okuyarak ogrenemessin, pratık yapman, bı taraflarını sokup takman lazım![]()