Kameralar çok ucuzladı anlaşılan şöyle 4-5 bin civarı olsa fiyatları çok iyi olacak.
Bu kadar artizlenme motosiklet üzerinde iyi değil, çok kez kavga için kontak kapatıp motordan inen biri olarak söylüyorum böyle motor üzerinde artizlenmenin sonucu en son acil servis olur bi direksiyon kırmalarına bakar. Kaldı ki üç videonun üçünde de herkes özür dilemiş, telefonla konuşan özür dilemiş, taksici yola kafasını senden önce sokmuş atar yapmışsın ben o atarı duysam bir milim kıpırdamazdım, üçüncü videoda ise kornayı duyunca adam utanmasa kanardaki çiçeklerin üstüne çıkacakmış bariz belli görmemiş seni.
İnsanlar motosikletleri göremeyebilir görseler zaten kaza denen şey olmaz sonuçta hepimiz insanız ama sen solun boşken inatla sellektör yapıp o adama yol vermeme niyetindesin bana kalsa sen suçlusun, sen yol verme arkadaki vermesin ee peki o adam yola nasıl çıkacak? Sen taksiciden yol istemeyi biliyorsun ama başkalarına yol vermiyorsun. Hepsini geçtim o süratte atarlı atarlı emir vaki konuşuyorsun bi gün cidden bir piskopat çıkar şu tv lerde gördüklerimizden çevirir direksiyonu işte o zaman cidden youtube fenomeni olursun şoföre atar yapan motosiklet sürücüsünün hazin sonu diye, dikkatli ol, illa kameraya çekecek bela arama.