1 saatin içinde yaşanan 3 olay

Katılım
20 Ara 2006
Mesajlar
162
Herkesin günlük yaşadığı şeyler. Bunu sadece motor sürerken değil otomobil sürerken de yaşıyoruz. Herkes birşeyleri tolere etmek zorunda. Abartıldığını düşünüyorum. Kimse hatasız değil. Tartışmak için yer aramaya gerek yok.
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
31 Ocak 2015
Mesajlar
534
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Reklam alınır

reklam1.jpg


önceki videosu ile fenomen olmuş Arslan0770'ın konusuna reklam verme ve fenomen olma şansını yakalayın

müracat: Honda caddesi CBR sokak başlangıç motoru apartmanı no 125

şaka bir yana o taksicinin ...
 
Son düzenleme:
Katılım
20 Eki 2014
Mesajlar
1,047
ilk video tamam

ikinci video : zaten aradan gitmek gibi bir hakkımız yok! boşuna yapılmış bir atraksiyon
üçüncü video: yine dert edilecek bir şey yok. adam seni görmüş senin bulunduğun şeride bile girmeye yeltenmemiş...

kafaya kamera takınca fazla alıngan oluyoruz sanırım :)
 
Katılım
15 Haz 2015
Mesajlar
226
tekrar tekrar buraya cümle yazmakla meşgul olamam üstteki yorumlar sizler içinde geçerli sevgili dostlar......
kamera laf olsun diye de madem antalyanın sıcağında mont-eldiven-dizlik ve kaskta mı laf olsun diye.....biraz objektif bakın konulara

ALLAH akıl fikir versin ne diyeyim
 
Katılım
21 Ağu 2008
Mesajlar
975
iyide arkadaşım varolan bilindik şeyler bunlar 2 teker üstündeysen dikkat etmelisin. videolarda riski göre göre üzerine gidiyorsun gaz kesmeden adamın kıçına girip kornaya asılıyorsun el kol hareketi çekiyorsun. burdaki videolar bence çok abartılı. iyice paronayak olmuşsun.

Burda yakındığın hususla. Bu videoda insanlara saygısızlık eden kişiden bir farkı yok gözümde.

 
Son düzenleme:
Katılım
25 Nis 2014
Mesajlar
1,732
Kameralar çok ucuzladı anlaşılan şöyle 4-5 bin civarı olsa fiyatları çok iyi olacak.

Bu kadar artizlenme motosiklet üzerinde iyi değil, çok kez kavga için kontak kapatıp motordan inen biri olarak söylüyorum böyle motor üzerinde artizlenmenin sonucu en son acil servis olur bi direksiyon kırmalarına bakar. Kaldı ki üç videonun üçünde de herkes özür dilemiş, telefonla konuşan özür dilemiş, taksici yola kafasını senden önce sokmuş atar yapmışsın ben o atarı duysam bir milim kıpırdamazdım, üçüncü videoda ise kornayı duyunca adam utanmasa kanardaki çiçeklerin üstüne çıkacakmış bariz belli görmemiş seni.

İnsanlar motosikletleri göremeyebilir görseler zaten kaza denen şey olmaz sonuçta hepimiz insanız ama sen solun boşken inatla sellektör yapıp o adama yol vermeme niyetindesin bana kalsa sen suçlusun, sen yol verme arkadaki vermesin ee peki o adam yola nasıl çıkacak? Sen taksiciden yol istemeyi biliyorsun ama başkalarına yol vermiyorsun. Hepsini geçtim o süratte atarlı atarlı emir vaki konuşuyorsun bi gün cidden bir piskopat çıkar şu tv lerde gördüklerimizden çevirir direksiyonu işte o zaman cidden youtube fenomeni olursun şoföre atar yapan motosiklet sürücüsünün hazin sonu diye, dikkatli ol, illa kameraya çekecek bela arama.
 
Katılım
9 Ara 2014
Mesajlar
414
Hocam öncelikle geçiş olsun artık bunlarla karşılaşmaya garipte olsa alıştık.
Senden bir ricam var birde şu şarkının ismini atarmısın ilk videondaki giriş bölümünde kullandığın trap müziği :)
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst