[1 Nisan 2008 Şakası] [you] kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o ne ya dedim sonunda salladılar beni diye:mrgreen:
harbi güzel ve teknik bi şaka olmuş...

ne oluyo ya ne banı yaa :( allahım ben bişi yapmadım ki..
nisan 1 şakası demi :D

Bismillah dedim yüreğime indi yaw:sunny:. Şaka gibi valla:queen:
Ama sağlam hazırlanmış helal vallahi size:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
06bluedragger kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir...

İptal edilme sebebi : Foruma giriş yapmak.

Forum Kuralları:

0104 - 1.4.2008 günü, "Motosiklet.Net Forum Kuralları"nın ilgili maddelerinin alakalı fıkralarının uygulanması sonucunda Motosiklet.Net yönetimi tarafından oybirliği ile 06bluedragger kullanıcısının üyeliğinin süresiz durdurulması gerektiği sonucuna varılmış ve 06bluedragger kullanıcısı süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.

1564 - İlk "1 Nisan" şakaları Fransa'da yapılmaya başlandı. Bu yıl değiştirilen takvime göre, eski yılbaşı sayılan Nisan'ın 1'i, yerini yeni yılbaşı 1 Ocaka bırakmaktaydı. Nisan'ın ilk günü yeni yıl kutlamaya alışmış olan halk ve yeni takvim uygulamasını beğenmeyenler, çeşitli şakalar yapmaya başladılar.

Fransızlar, bu şakalara Poisson D'avril (Nisan balığı) adını verdiler, biz ise ne isim vereceğimize henüz karar vermedik,

Saygılarımızla..

MT Yönetimi :cherry:

erhan abi yüreğim ağzıma geldi valla aha noldu bee demeye kalmadı topic cevaplarını görmemle rahatlamam bir oldu sağolsaın koca gün boyunca uyanık davrandım kimse şaka yapamadı casper_ çayıma tuz katmış ilk şaka onunki idi ama bu yüreğimi ağzıma getirdi..

sistem hoşuma gitti bilgisayarını acan üyeliğiniz iptal edilmiştir yazısıyla karşılaşıyo iyi valla..

Son düzenleme:
şaka

güzel bir şaka olmuş tüm üyelere galiba.ama gün ola harman ola .gün olur üyeler de mt yönetimine şaka yapar:cherry:

Skullhunter kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir :mrgreen:

Sabah sabah şok oldum. Sitede bir hatam kusurumuda yoktu.
Beni niye attılar acaba diye merak ettim. Bu işin içinde kesin mutto vardır.
Alacağın olsun mutto ben sana yapacağımı bilirim. :)

[ek]Dün akşam Komtan ile nasıl bir şaka yapsak da üyelerimizi biraz şaşırtsak diye düşündük. Herkesin ismine özel bir konu açma olayını ayarlayınca. Şakalar oluşmaya başladı. Üye uzaklaştırmanın herkesi şok edeceğine karar verdik.
Alternatiflerimizde vardı ama en acımasız banlamaktı :) Herkes bana teşekkür ve sitem :) etmiş komtan da işin içinde onada biraz içinizi dökün ya :p

mutto yeni BMW'si hayırlı olsun.
mutto kaza yapmış, kendisi iyi. Geçmiş olsun.
İlginç protesto mutto motosiklete çıplak binenerek eyleme katıldı.
[/ek]

[not]Daha bu başlangıç hazırlıklı olun :bounce:[/not]

Abi naptım ben sana yaw. Bana Bmw aldığın için teşekkürler ama çıplak eylem falan bize ters beaaa:queen:

Sanırım ihale bana kaldı:sunny::queen:

Son düzenleme:
:cherry:çok ayıp ettiniz arkadaşlar ama ben de tesadüfen bugün foruma giriş yapmıştım yinede teşekkür ederim. :salut:

abi altust oldu herseyim bianda nası biseydr bu her giren kendini banlanmış goruyo super:queen:

CİHAN kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir...

İptal edilme sebebi : Foruma giriş yapmak.

Forum Kuralları:

0104 - 1.4.2008 günü, "Motosiklet.Net Forum Kuralları"nın ilgili maddelerinin alakalı fıkralarının uygulanması sonucunda Motosiklet.Net yönetimi tarafından oybirliği ile CİHAN kullanıcısının üyeliğinin süresiz durdurulması gerektiği sonucuna varılmış ve CİHAN kullanıcısı süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.

1564 - İlk "1 Nisan" şakaları Fransa'da yapılmaya başlandı. Bu yıl değiştirilen takvime göre, eski yılbaşı sayılan Nisan'ın 1'i, yerini yeni yılbaşı 1 Ocaka bırakmaktaydı. Nisan'ın ilk günü yeni yıl kutlamaya alışmış olan halk ve yeni takvim uygulamasını beğenmeyenler, çeşitli şakalar yapmaya başladılar.

Fransızlar, bu şakalara Poisson D'avril (Nisan balığı) adını verdiler, biz ise ne isim vereceğimize henüz karar vermedik,

Saygılarımızla..

MT Yönetimi :cherry:
bu benmiyim yoksa:queen::queen::queen:

Şelepsizim şok oldum,dumur oldum sonacığıma öğrendimki herkeşe yapmışlaaaa eh erhan seni kim nisan 1 yapacak merak ettim

yaw amma tırsıtım yaw:) dedim yanlış bişi mi dedik... ya da nickimi falan mı beğenmediler die... güzel bi şaka olmuş forma:)

Bir gün araba kullanırken sol kapıyı yalayarak ve egzostu bağırtarak yanımdan bir racing motosiklet geçmişti. Korkudan az daha kafam tavana vuruyordu.
Mesajı görünce aynı duyguyu tekrar yaşadım.:cyclopsan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anlaşılan herkes girdiğinde siteden uzaklaştırıldığını okudu :)
güzel şakaymış :)

jeansatar kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir....................

akşam vakti girdim siteye gördüm ve deli oldum okuyunca başlığı,iyi düşünülmüş ince zeka ürünü bir şakaydı doğrusu helal olsun bu fikirle yola çıkan ve bizleri dumura uğratan arkadaşlarımıza :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar