[1 Nisan 2008 Şakası] [you] kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu Toplam 32 üye okuyor. (32 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)

delipoyraz, byfurkan, tatarx, cancagliyan, yürekçe, kenya, Rigel, Shrieker, Tanju, guveli28, mete_han, namk, LABO, **emr, sereye, izzmarit, gokhan_307, toomuchcc, ümmet perkitan, RoLa, designer-samo, xxxxx, cenk_celil, DARKDIAMOND, wes, Mert, KARAKIZ, sersin1978, sabofb, Makine, welcroix, alper_tim

hepimiz işi gücü bıraktık topik okuyoruz... :queen: benim yarın açacağım topikle ilgilenmeyin bak ne yapıyorum sizi..::angry2::::whip::::158::

Sanıyorun en uzun mesajı bu başlık alacak,

HEM DE EN KISA ZAMANDA.

Önce sıkıntı yaptı,
Sonra, KİM benim nickimle girip te yanlış bir yazı yazmış olabileceğini süzdüm aklımdan,

Sevgili Mete_han hakkını helal et, bu aşamada günahını aldım, az daha küfüre karışıyordun,

Daha sonra 24 sayfa durumu açıklığa kavuşturdu,
Zekice demek bile az bu düşünceye,

KUTLUYORUM BU ŞAKANIN MİMARLARINI.

abi hayrola kulağımı niye çınlattın...anlamadım valla...:silent:

abi seni Düzcede tanımayan yok iyimi...fuarda Yamaha Dadaş Motorla tanıştım...tesadüfen...seni sordum tanıyorlarmış ama uzaktan...bize heç uğramaz dediler...:p

kalbim hala çarpıntıda :queen:

daha ana sayfayı açmışım bismillah koltuğa yığıldım:mrgreen:

çok güzel olmuş ama yalan yok:rendeer:

Herkes sana teşekkür etmiş olmaz ki böyle :cherry:

Oysa ki delipoyraz kullanıcı isimli üyeyi moderatör yapalım diye o kadar lobi çalışmasında bulunuyorum :queen:

bol bol kafalayın bakalım , buldunuz bizim gibi temiz kalpli çocukları....:salut::salut:

Foruma girdim, o ne ? " Archangel kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir " ibaresini okuyunca kafamdan aşşağıya kaynar sular döküldü.Maksadı anlayınca nasıl bir oh çektim anlatamam.Ama bunu kim akıl etmişse büyük adam saygı göstermek gerek çok zekice.:mrgreen:

ERYİLMAZ kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir...

İptal edilme sebebi : Foruma giriş yapmak.

Forum Kuralları:

0104 - 1.4.2008 günü, "Motosiklet.Net Forum Kuralları"nın ilgili maddelerinin alakalı fıkralarının uygulanması sonucunda Motosiklet.Net yönetimi tarafından oybirliği ile ERYİLMAZ kullanıcısının üyeliğinin süresiz durdurulması gerektiği sonucuna varılmış ve ERYİLMAZ kullanıcısı süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.

1564 - İlk "1 Nisan" şakaları Fransa'da yapılmaya başlandı. Bu yıl değiştirilen takvime göre, eski yılbaşı sayılan Nisan'ın 1'i, yerini yeni yılbaşı 1 Ocaka bırakmaktaydı. Nisan'ın ilk günü yeni yıl kutlamaya alışmış olan halk ve yeni takvim uygulamasını beğenmeyenler, çeşitli şakalar yapmaya başladılar.

Fransızlar, bu şakalara Poisson D'avril (Nisan balığı) adını verdiler, biz ise ne isim vereceğimize henüz karar vermedik,

Saygılarımızla..

MT Yönetimi :cherry:

ey vahhhh. foruma şimdi girdim. anasayfada ilk başta kendi kullanıcı adımı görünce. hemde Skullhunter tarafından yazılmış şoooook yaşadım. gerçekden şok oldum. :queen::queen::queen:

bişey bilmediğimizden yazamıyoz okumaktamı yasak oldu artık dedim ki neyse ki bir nisanmış :)

Ehahahaha tebrikler Erhan güzel espiri!
Ne diye bilirim ki şok oldum! :)
Bu bir ilkmiydi acaba? Yani hiçbir forumda böyle bişi denenmişmidir?
Ben ilk kez karşılaşıyorum da...

27 sayfayı tek tek okudum hiç sıkılmadan :) millete iyi eğlence çıktı valla hakkaten helal olsun :p

muhahahahaha herkes dusmus tuzaga :mrgreen::mrgreen: yalniz bu hizla giderse kisa sure sonra rekora kosuyor topic....

Bütün MT engellenmiş vay vay vay.....:salut::salut::salut:
:queen::queen::queen::queen::queen:

abi hayrola kulağımı niye çınlattın...anlamadım valla...:silent:

abi seni Düzcede tanımayan yok iyimi...fuarda Yamaha Dadaş Motorla tanıştım...tesadüfen...seni sordum tanıyorlarmış ama uzaktan...bize heç uğramaz dediler...:p

Şaka olduğunu anlayınca bunu senden başkası yapmış olamaz diye kayıyordum az daha. İşte noktada hakkını helal et.

Beni tanıyan pek olmaz, Dadaş motor sahipleri de çok delikanlı insanlardır, esnaflardır, yanlışları yoktur, motorcu dostudurlar. Seni tüm Türkiye'deki motorcular tanıyorlar, :rendeer: Gurur duyuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar