[1 Nisan 2008 Şakası] [you] kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

szr

Ayrıyeten bu şaka güzel bi olayı daha ortaya çıkarttı; o da bu siteye üye olupta çok fazla sesini soluğunu duymadığımız arkadaşlarıda bi nebze olsa ortaya çıkardı; özellikle 2004,2005 ve 06 lar ı görmek sevindirici:); böyle bi şok yaşamadan mesaj yazacakları yoktu:mrgreen:

Ayrıyeten bu şaka güzel bi olayı daha ortaya çıkarttı; o da bu siteye üye olupta çok fazla sesini soluğunu duymadığımız arkadaşlarıda bi nebze olsa ortaya çıkardı; özellikle 2004,2005 ve 06 lar ı görmek sevindirici:); böyle bi şok yaşamadan mesaj yazacakları yoktu:mrgreen:

valla ben her gün girerim ama pek sesim çıkmaz. başlıkta kendi nick imi görünce anam dedim nere ne yazdım :mrgreen:

10 numara şaka:cat:

Zekice bir şakaydı. Henüz hiç ileti bırakmadığım için kaydımın silindiğini; zira üyeliğin etkin kalabilmesi için belirli aralıklarla ileti yazmanın gerekli olabileceğini düşündüm bir an. Sonrasında yüzümde hafif bir tebessüm belirdi :)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süper olmuş yau :mrgreen:

amma fazla ileriye gitmeyelim haaaa

cok kizginim cook hala sinirim gecmedi yaw

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tebrikler hos bir espiriydi. bu gunun ve dunun stresini aldı.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

noluor yaa dedim..korktum ne yapmışım diye. hele tam 22 sayfa boyunca benden bahsedildiğini sanınca büyük bi suç işlemişim diye düşündüm :)

evet işte tam bu nokta... sabah bende dedim normalde tabiki silme hakları var ama böle topik açarak banladıklarına göre beni, fena bir iftiraya uğradık.. tam o anda farkettim.. yaw madem banlıyım nasıl girdim siteye.. :) cilinnnkkk... bi ses geldi.....jetonun sesi....:queen::queen:

hahaahaaa 11 sayfa olmuş ben daha yeni görüyorum valla ,dostlar sağ olsun
ben giremesemde foruma kalbimsizinle:p

alkışlıyorummm 10 numara ::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::

CBF150 benim başlığı görünce üçbucuk attım benim üyeliğimi mi iptal ettiler diye:queen:

[ek]Dün akşam Komtan ile nasıl bir şaka yapsak da üyelerimizi biraz şaşırtsak diye düşündük. Herkesin ismine özel bir konu açma olayını ayarlayınca. Şakalar oluşmaya başladı. Üye uzaklaştırmanın herkesi şok edeceğine karar verdik.
Alternatiflerimizde vardı ama en acımasız banlamaktı :) Herkes bana teşekkür ve sitem :) etmiş komtan da işin içinde onada biraz içinizi dökün ya :p[/ek]

Herkes sana teşekkür etmiş olmaz ki böyle :cherry:

Oysa ki [you] kullanıcı isimli üyeyi moderatör yapalım diye o kadar lobi çalışmasında bulunuyorum :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar