[1 Nisan 2008 Şakası] [you] kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bi an "o ne lan" dedim kendi adımı görünce,heralde otomatik bi kodlama fln yapılmış,siteye giriş yapan panik olsun diye :)
ama güzel şakaydı ben uyudm valla,düşünenin eline sağlık....

Bi dakka ya bende sadece bana yapıldı sandım meğer herkeze yapılmış:cherry:::utangac:

heyecanlandım bıan. acaba ne yatımda boyle oldu dedım:silent:

Erhannnnnnn süpersin:queen: ama kardeşim insan bi haber verir ya az daha kalpten gidecektim çok ayıp çok....::miiz1:: ama ben bunun intikamını alırım senden....:p

Herkes sana teşekkür etmiş olmaz ki böyle :cherry:

Oysa ki DARKDIAMOND kullanıcı isimli üyeyi moderatör yapalım diye o kadar lobi çalışmasında bulunuyorum :queen:

Ateş bastı ilkin::eviiil::,sonrada bayılmışım:santa:.Komtan'ım toprağım:mrgreen:.

Herkes sana teşekkür etmiş olmaz ki böyle :cherry:

Oysa ki crazyboyone kullanıcı isimli üyeyi moderatör yapalım diye o kadar lobi çalışmasında bulunuyorum :queen:

ama bende kreyzi boyone çıktı...nasıl oldu bu...hatlar karıştı galiba...:silent:

şşşşş hemşericilik yapmayalım:p
ama aslında iyi de oldu bu şaka hiç yazı yazmayan arkadaşlar çatır çatır yazıyorrrr

yuh bee.gireli bi kac gun oldu.bende neden atıldıgımı merak edıyordum.bravo güzel şaka:)

sevgili dostum erhan biliyorsun intikam kokuyo buralar:queen::queen::queen:bende hafif delilik var söylememe gerek yok:p
ne demişler deliye hergün 1 nisan ::158::::158::::158::::158::

ula ben şini buni buraya yazayirum.. yani şini bu yazduğumu kimse okuyamayacak midur? vuuuu...

Şaşırdıııım. :) Hocam ayıp ya böyle şakamı olur. bir an gerçek sandım. :cat: :queen::queen:

Başka bir arkadaştan duyduğum için şakanın pek bir anlamı kalmadı ama olsun :) Güzel şaka düşünmüşünüz. Yaşasın MT :mrgreen:

valla arkadaşların cevaplarını görmesem inanıcaktım... gerçekten iyi şaka olmuş:mrgreen:

kemiklerimin ısındığını hissettim bi an. hocam bööle şaka da yapılmaz ki yaa:salut:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar