[1 Nisan 2008 Şakası] [you] kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulen dedim kesin fuarda gurkanla atıstık iddialastık onun uzerine beni cizdiler :)
Gurkanın yakasına yapısmaya gidiyordum :)
gel uleyn buraya seni ben bi cizeyimde aklın basına gelsin diye :)

ulan her isim altinda birseyler arayan ahali bu nisan sakasi felan degil ismimin ve soyadimin baslangici idi sizin gibi akillilarin arasinda motor sürmek degil bisiklete bile binilmez
Saygilarimla hakan

Son düzenleme:
ya kalbimi durdurdunuz.......offf off......mtciler...ne olursa olsun sizi seviyorum ya...bu arada kaç kişi okuyo ya...29....Prometheus abi sende bula bula benimi buldun ya....tamda 1 nisan kaşası yapacak adamım.....

valla erhan bujini sökmeye geliyodum hahaha
ya zaten uzun süredir giremiyodum siteye uzun zamandan sonra bi bakim dedim ne oluyo ne bitiyo ana manşette gördüm kendimi hahaha
yedim valla şakanızı :D

Skullhunter kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir :mrgreen:

Sabah sabah şok oldum. Sitede bir hatam kusurumuda yoktu.
Beni niye attılar acaba diye merak ettim. Bu işin içinde kesin os.ozgen vardır.
Alacağın olsun os.ozgen ben sana yapacağımı bilirim. :)

[ek]Dün akşam Komtan ile nasıl bir şaka yapsak da üyelerimizi biraz şaşırtsak diye düşündük. Herkesin ismine özel bir konu açma olayını ayarlayınca. Şakalar oluşmaya başladı. Üye uzaklaştırmanın herkesi şok edeceğine karar verdik.
Alternatiflerimizde vardı ama en acımasız banlamaktı :) Herkes bana teşekkür ve sitem :) etmiş komtan da işin içinde onada biraz içinizi dökün ya :p

os.ozgen yeni BMW'si hayırlı olsun.
os.ozgen kaza yapmış, kendisi iyi. Geçmiş olsun.
İlginç protesto os.ozgen motosiklete çıplak binenerek eyleme katıldı.
[/ek]

[not]Daha bu başlangıç hazırlıklı olun :bounce:[/not]

yok vcalla abı benımsucumda gunahımda yok ne yapım ben sana abı etme eyleme sakın benı dovme abı

gözlerim faltaşı gibi açıldı. Harbi en fenasından 1 Nisan şakası:queen:

Son düzenleme:
:) abi kaldırın artık her siteye girdiğimde ilk konud kendi nikimin iptal edildiğinin yazması moralimi bozuyo yaw :)

Mustafa ÖZEN kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir...

İptal edilme sebebi : Foruma giriş yapmak.

Forum Kuralları:

0104 - 1.4.2008 günü, "Motosiklet.Net Forum Kuralları"nın ilgili maddelerinin alakalı fıkralarının uygulanması sonucunda Motosiklet.Net yönetimi tarafından oybirliği ile Mustafa ÖZEN kullanıcısının üyeliğinin süresiz durdurulması gerektiği sonucuna varılmış ve Mustafa ÖZEN kullanıcısı süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.

1564 - İlk "1 Nisan" şakaları Fransa'da yapılmaya başlandı. Bu yıl değiştirilen takvime göre, eski yılbaşı sayılan Nisan'ın 1'i, yerini yeni yılbaşı 1 Ocaka bırakmaktaydı. Nisan'ın ilk günü yeni yıl kutlamaya alışmış olan halk ve yeni takvim uygulamasını beğenmeyenler, çeşitli şakalar yapmaya başladılar.

Fransızlar, bu şakalara Poisson D'avril (Nisan balığı) adını verdiler, biz ise ne isim vereceğimize henüz karar vermedik,

Saygılarımızla..

MT Yönetimi :cherry:

Bu hastalıktan ancak siteden atarsanız kurtulucaz ama ne yazıkki şakaymış.:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben önce misafir olarak girdim Kayıtsız kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir yazdı, dedimki alla alla Kayıtsız diye nick mi olur:cherry:

sonra giriş yapınca çaktım köfteyi...:p

buda nne, dedim kendi kendime.
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ardı herkesi görünce tamam dedim koparmışlar milleti:cat:
derin şaka.:cat:

eyvallah :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yaw yüreğime indiriyordun be skulhunter abicim,formu bi okudum allahhh dedim ne olduki beni neden iptal ettiler kısa bi süre şok sonra gerçek ortaya çıktı 1 nisan.Valla ne yalan söyleyim tamam dedim artık siteye yazamıcam :p Güzel şakaydı teşekkürler hepinizi çok seviyorum MT ailesi. Yaşasın motosiklet.net :rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
mondializzet100 kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir...

İptal edilme sebebi : Foruma giriş yapmak.

Forum Kuralları:

0104 - 1.4.2008 günü, "Motosiklet.Net Forum Kuralları"nın ilgili maddelerinin alakalı fıkralarının uygulanması sonucunda Motosiklet.Net yönetimi tarafından oybirliği ile mondializzet100 kullanıcısının üyeliğinin süresiz durdurulması gerektiği sonucuna varılmış ve mondializzet100 kullanıcısı süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.

1564 - İlk "1 Nisan" şakaları Fransa'da yapılmaya başlandı. Bu yıl değiştirilen takvime göre, eski yılbaşı sayılan Nisan'ın 1'i, yerini yeni yılbaşı 1 Ocaka bırakmaktaydı. Nisan'ın ilk günü yeni yıl kutlamaya alışmış olan halk ve yeni takvim uygulamasını beğenmeyenler, çeşitli şakalar yapmaya başladılar.

Fransızlar, bu şakalara Poisson D'avril (Nisan balığı) adını verdiler, biz ise ne isim vereceğimize henüz karar vermedik,

Saygılarımızla..

MT Yönetimi :cherry:
Siz beni güldürdünüz ya..Allah'ta sizi güldürsün:p

Sizi seviyorum mt ailesi...:)(korktum çaktırmayın.:wiinkk:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar