[1 Nisan 2008 Şakası] [you] kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kemal17 kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir...

İptal edilme sebebi : Foruma giriş yapmak.

Forum Kuralları:

0104 - 1.4.2008 günü, "Motosiklet.Net Forum Kuralları"nın ilgili maddelerinin alakalı fıkralarının uygulanması sonucunda Motosiklet.Net yönetimi tarafından oybirliği ile kemal17 kullanıcısının üyeliğinin süresiz durdurulması gerektiği sonucuna varılmış ve kemal17 kullanıcısı süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.

1564 - İlk "1 Nisan" şakaları Fransa'da yapılmaya başlandı. Bu yıl değiştirilen takvime göre, eski yılbaşı sayılan Nisan'ın 1'i, yerini yeni yılbaşı 1 Ocaka bırakmaktaydı. Nisan'ın ilk günü yeni yıl kutlamaya alışmış olan halk ve yeni takvim uygulamasını beğenmeyenler, çeşitli şakalar yapmaya başladılar.

Fransızlar, bu şakalara Poisson D'avril (Nisan balığı) adını verdiler, biz ise ne isim vereceğimize henüz karar vermedik,

Saygılarımızla..

MT Yönetimi :cherry:

Bir an heyecanlandım ne oluyor falan diye anasayfada kendi adımı görünce :mrgreen::)

Walla ciddi ciddi yedim şakanızı tebrikler:rendeer::)
ayrıca üyelerinize böyle sıcak davrandığınız için taktir ediyorum sizi:cat::)

Süper Moderatör (BBRR)
BBRR gerçekten engellensede tüm forum rahat etse :cherry:

Son düzenleme:
aferin iyi şaka yani foruma girmek yasaksa girmeyelim bari de nasıl mt ye sohbete katılıcaz bu yasakla

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar size ne oluyor yavv.adı geçen ADANALI benim.ama itiraf edeyim ben de ilk okuduğum da şoke oldum.:silent:devamını okuyunca rahatladım.:cherry:gerçekten iyi bir şaka oldu.:cat:sanıyorum bu işin içinde sevgili arkadaşım MAKİNE'nin parmağı var.hepinize sevgilerimle,mutlu ve neşeli kalın.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Desdur Bismillah Daha Dün Kayıt Oldum Bu Gün Atıltım Eşşek şakası Bu

sebebi:foruma giriş yapmak
nooluyo diyorum ben de kafam güzel bakıyorum öyle ekrana anlamadım ahahaha

ahanda yapmayın etmeyin ya valla colugum motorsilletim var evde benzin bekliyo nolur elini ayagını otuz iki vs opeyım ...
saka bekliyodumda boyle deyil.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
anaaa erhanım ne yaptın sen yavv,bır anda ben ne yaptım...gıdıp gıdıp geldımm..yav bugun de benım uzerıme ınanılmaz sakalar yapıldı hepsını gectım derken aksam saatlerınde bır tane daha donkkkkk.neyse.:))))

süpersiniz yaa :mrgreen: aha üyelik gitti dedim Allah Allah ne yaptımki diyordum kendi kendime birde tarihe bktım 1 NİSAN :mrgreen::mrgreen: ii olmuş bugün hiç şakalanmamıştım Skullhunter:mrgreen:

arkadaşlar size ne oluyor yavv.adı geçen ADANALI benim.ama itiraf edeyim ben de ilk okuduğum da şoke oldum.:silent:devamını okuyunca rahatladım.:cherry:gerçekten iyi bir şaka oldu.:cat:sanıyorum bu işin içinde sevgili arkadaşım MAKİNE'nin parmağı var.hepinize sevgilerimle,mutlu ve neşeli kalın.:rendeer:

adanalı abi patron öyle bir yapmışki herkesin bilgisayarında kendi adı gözüküyo:cat:

adam bir taşla tüm siteyi vurdu:queen:

D C R kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir

Abi yemin ederim görünce kalbim küt küt atmaya başladı :salut: gittim sandım bi an :p

Erhan abi alıcağın olsun harbi iyi kekledin valla helal sana :cat:

adam işini iyi biliyor vala helal olsun
günün 1 nisan olduğunu bilmesem yerdim hemde bal gibi
allahtan pc nin başına akşamları geçiyorumda
şok olmadım gördüğüme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar