06bluedragger kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir...
İptal edilme sebebi : Foruma giriş yapmak.
Forum Kuralları:
0104 - 1.4.2008 günü, "Motosiklet.Net Forum Kuralları"nın ilgili maddelerinin alakalı fıkralarının uygulanması sonucunda Motosiklet.Net yönetimi tarafından oybirliği ile 06bluedragger kullanıcısının üyeliğinin süresiz durdurulması gerektiği sonucuna varılmış ve 06bluedragger kullanıcısı süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.
1564 - İlk "1 Nisan" şakaları Fransa'da yapılmaya başlandı. Bu yıl değiştirilen takvime göre, eski yılbaşı sayılan Nisan'ın 1'i, yerini yeni yılbaşı 1 Ocaka bırakmaktaydı. Nisan'ın ilk günü yeni yıl kutlamaya alışmış olan halk ve yeni takvim uygulamasını beğenmeyenler, çeşitli şakalar yapmaya başladılar.
Fransızlar, bu şakalara Poisson D'avril (Nisan balığı) adını verdiler, biz ise ne isim vereceğimize henüz karar vermedik,
Saygılarımızla..
MT Yönetimi :cherry:
Skullhunter kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir :mrgreen:
Sabah sabah şok oldum. Sitede bir hatam kusurumuda yoktu.
Beni niye attılar acaba diye merak ettim. Bu işin içinde kesin mutto vardır.
Alacağın olsun mutto ben sana yapacağımı bilirim.
[ek]Dün akşam Komtan ile nasıl bir şaka yapsak da üyelerimizi biraz şaşırtsak diye düşündük. Herkesin ismine özel bir konu açma olayını ayarlayınca. Şakalar oluşmaya başladı. Üye uzaklaştırmanın herkesi şok edeceğine karar verdik.
Alternatiflerimizde vardı ama en acımasız banlamaktıHerkes bana teşekkür ve sitem
etmiş komtan da işin içinde onada biraz içinizi dökün ya
mutto yeni BMW'si hayırlı olsun.
mutto kaza yapmış, kendisi iyi. Geçmiş olsun.
İlginç protesto mutto motosiklete çıplak binenerek eyleme katıldı.
[/ek]
[not]Daha bu başlangıç hazırlıklı olun :bounce:[/not]
bu benmiyim yoksa:queen::queen::queen:CİHAN kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir...
İptal edilme sebebi : Foruma giriş yapmak.
Forum Kuralları:
0104 - 1.4.2008 günü, "Motosiklet.Net Forum Kuralları"nın ilgili maddelerinin alakalı fıkralarının uygulanması sonucunda Motosiklet.Net yönetimi tarafından oybirliği ile CİHAN kullanıcısının üyeliğinin süresiz durdurulması gerektiği sonucuna varılmış ve CİHAN kullanıcısı süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.
1564 - İlk "1 Nisan" şakaları Fransa'da yapılmaya başlandı. Bu yıl değiştirilen takvime göre, eski yılbaşı sayılan Nisan'ın 1'i, yerini yeni yılbaşı 1 Ocaka bırakmaktaydı. Nisan'ın ilk günü yeni yıl kutlamaya alışmış olan halk ve yeni takvim uygulamasını beğenmeyenler, çeşitli şakalar yapmaya başladılar.
Fransızlar, bu şakalara Poisson D'avril (Nisan balığı) adını verdiler, biz ise ne isim vereceğimize henüz karar vermedik,
Saygılarımızla..
MT Yönetimi :cherry: