Yalan , hemde kırmızı yalannnnn

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence herkes kolasını, cipsini alsın gelsin. 15 dakika sonra Siyaset Meydanı gibi bişey yapalım. Ben Ali Kırca olurum :mrgreen:

siyaset meydanı..

evet sayın kırca bu motosikletli davranışı bozuk insanlar hakkında ne söyleyeceksiniz.

yani otomobilde teyp ile oynayan, sigara içen, yada cep telefonuyla konuşanları sık sık görüyoruz bu davranışların motosiklettede sürdürülmesi
doğrmudur sizce..

baba ben araba kulanirkene hem sigara iciyorum hem ceble konusurkene ceketimide cikartabiliyorum :)
desem???

:mrgreen:yuh artık bu adam cüneyt çakır ın kırmızısı gibi yalan söylemiş be:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Niye şaşırıyoruz ki? Motorcunun tek eli mi varmış? Herkes gibi iki eli varsa mesele nedir anlayamadım yani... :queen:

her habere inanmamak lazım:farao: ona bakarsanız bir çok araba kullanıcısıda yasak olmasına rağmen bunu yapıyo

Arkadaşlar..... haberi izleyen arkadaşlara sorum var..?

Acaba bu konuşmayı hangi haberi sunarken veya sunmadan söyledi..
Bilgisi olan yazarsa sevinirim...:wiinkk:

Bunu Diyeni Ve Diyenleri Ipe çekeceksin Valla Olaya Bak Ya Alla Alla Tam Kekoymuş Ya Bu Adamda Arabamı Sürüyor Bu Adam Sigara Tel Vs:):) Yalan Geçeceksiniz Bu Işleri

Abi başta dediiğim gibi ,türkiyede yapılan trafik kazalarının istatistiklerini anlatan bol kaza görüntülü bi haberden sonra ,sunucunn yaptığı yorum buydu

bişi dicem ben de bi kaç kere gördüm bi elde sigara bi elde tel...
ama en çok sigara görüyom..
bide motor üstünde sigara olayını hiç anlamıyom yane...
zate yarısından çoğunu rüzgar alıp götürüyo :)
ama belki basınçla gelen duman daha iyi oluyodur onu bilemicem...

motosikletin üstünde kamyon taşıolar deseniz inanırım :) 3 günce once mecidiyeköyde bir scooter gördüm adam bacaklarının arasına yaklasık 10 tane boş su damacanası almıs gityemeye çalışıodu ama nasıl gitcek önünü göremioki :)

işiniz yokmu arkadaşlar SEVMİYORLAR işte bizi kime neyi anlatacaksınız şimdi bu haber spikerini alsanız bir motorla istanbul turu attırsanız en çılgın motorcunuzla yarın ROMAYI ben yaktım diye haber yapar :queen:

bu işi yapanlar genelde kuryecilik işiyle ugraşan arkadaşlar
ve ne yazıkki hepimize kesiliyor hesap
ama ne olursa olsun yanlış spikerin dedikleride yanlış bizde ne adamlar gördük araba kullanırken hem yemek yiyen hem cep telle konuşan
onları neden kimse dikkate almıyo

yazık kii ne yazıkkk

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Sadece motosiklet kullandığı için bir kişinin yaptığı hatayı sahiplenmek biraz mantıksız geldi bana.
Yurdum insanının en büyük özelliği ve doğal olarak en büyük problemi, zevkleri konusunda fanatikleşmesi.
Sizler spikere kızıyorsunuz.
Ama adam yıllardır bizim çeşitli platformlarda yazdıklarımızı tekrar etmiş sadece.
Konuyu hemen diğer araç sürücülerinin yaptıkları hatalara getirmeye bence gerek yok.
Eğer spiker bunu gördüyse,milyonların izlediği bir platformda kınanması güzel birşey.
Eğer uyduruyor diyorsanız da samimi değilsiniz. Çünkü hemen hepiniz bu tip hareketlere rastladığınızı hatta yaptığınızı-yapabileceğinizi- yazmışsınız.

Yapılan yorumlardan, hiçbir motosiklet kullanıcısı böyle şeyler yapmaz gibi bir sonuca ulaşılıyor.
Komik değil mi sizce?

Eğer o spiker bir motosiklet programı sunuyor olsaydı ve
"arkadaşlar bugün bu şeklide motosiklet kullanan birine rastladım."
deseydi,
spikere sahip çıkılacaktı.

Motosiklet kültürü,Trafik kültürü diye bir yerlerimizi yırtıyoruz.
Bu kültürü hataların üstünü örterek kazanamayız.
Trafik kültürünü farklı araç kullanan sürücülerin savaşı ve birbirlerine üstün gelme mücadelesi olarak algılıyorsak, daha gidecek çooook yolumuz var demektir.

Son düzenleme:
Bana imkansız gelmedi :silent:

Bir eliyle hem sigarayı tutup hemde gaz verebilir.Diğer elinde de cep telefonu varken gidonu tutabilir.Bana aşırı aşırı inanılmayacak bir durum gibi gelmedi,doğru ya da yanlış bilemeyeceğim.Ancak imkansız değil..

Sigara ağızında ve eliyle tutuyordu,cep telefonu kulağındaydı deseydi imkansız olurdu evet..Tam olarak bunu demedi demi ?

evet ımkansız bır olay deıl ama yanlıs bı olay

O haberi bende izledim ama senin yazdığın biraz farklı

Dediki :Yanımdan Motor geçiyordu adamın ağzında sigara telefonla konuşuyor.
Siz düşünün artık memleketin halini dedi.

Topici açan arkadaş yanlış aktarıyor

AĞZINDA SİGARA TELEFONLA KONUŞUYORDU DEDİ

ALLAH ALLAH YAW

bi elinde sigara bi elinde telefon ceketini çıkarırken beni solladı tekteker ve stopie de yaptı üstüme çamur bie sıçramadı demedi :queen::queen::queen:

Ne dediim ben şimdi ....

hadi atv yi basalım bak çok sinirlendim adama bak yazmış çizmiş oynamış be 2 dk da:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar