Yalan , hemde kırmızı yalannnnn

Bence herkes kolasını, cipsini alsın gelsin. 15 dakika sonra Siyaset Meydanı gibi bişey yapalım. Ben Ali Kırca olurum :mrgreen:

Az önce atv Ana haberi dinliyordumm,HAberlerde türkiye kaza istatistikleri ve ölümlerin sayısını felan anlattı ve sonrasında ,şu Ali KIRCA 'nın yerine gelen spiker aynen şunu dedii , ( geçen gün trafikte gidiyordum ,Motosikletlinin biri beni solladı ,bir baktım,bi elinde sigara diğer elindede cep telefonu ,geçti gitti :pr:)

Şimdi böyle bi yalan söylüyorsun motorlardan gıcık alıyorsun belli

1-Bu adamın bi elinde sigara varsa ,diğerindede telefon varsaa,dreksiyonu kim tutuyoo
2-Seni sollaması için ,bi elinin gazda olması gerekmiyormuu
3-Hadi geriden hızlandıda o hızla geçti diyelimmm,nasıl sigara içecek
4-Kendi söylediğin yalana sen inanıyormusun

DİYE SORMAZLARMI ADAMA:pr::pr:

O haberi bende izledim ama senin yazdığın biraz farklı

Dediki :Yanımdan Motor geçiyordu adamın ağzında sigara telefonla konuşuyor.
Siz düşünün artık memleketin halini dedi.

Spiker degil mi kardeşim en iyisinin dibine kibrit suyu :queen:

Şaka bir yana bence spiker olayı biraz şişirmiş.
Bende bir ayagı camdan çıkmış halde araba kullanan sürücüleri gördüm.Eee ne olacak şimdi bütün araba sürücülerini asalım mı?

Allah insan oğluna beyin dagıtırken bu spiker şemsiye tutuyordu sanırım:silent:

bu şekilde anlatttıysa yine yanlış. Bu memeleketin halini bilmek için 1-2 tane dengesiz motosiklet sürücüne bakmak yeterli degil. İlla bir motorlu taşıta bakıp sonuç çıkaracaksalar trafik kurallarından bir haber olan otomobil sürücülerine baksın.Adamların cahilliginden onlarca motosiklet sürücüsü öldü ve hala daha ölmeye devam ediyor. Daha doğru düzgün araç sollama kurallarını bilmeyen otomobil sürücüleri tavan seviyedeyken 3-5 motosikletlinin uygunsuz davranışını afişe etmek motosiklet konusunda nekadar muhalefet oldugunu gösteriyor.

Son düzenleme:
Spiker degil mi kardeşim en iyisinin dibine kibrit suyu :queen:

Şaka bir yana bence spiker olayı biraz şişirmiş.
Bende bir ayagı camdan çıkmış halde araba kullanan sürücüleri gördüm.Eee ne olacak şimdi bütün araba sürücülerini asalım mı?

Allah insan oğluna beyin dagıtırken bu spiker şemsiye tutuyordu sanırım:silent:

bu şekilde anlatttıysa yine yanlış. Bu memeleketin halini bilmek için 1-2 tane dengesiz motosiklet sürücüne bakmak yeterli degil. İlla bir motorlu taşıta bakıp sonuç çıkaracaksalar trafik kurallarından bir haber olan otomobil sürücülerine baksın.Adamların cahilliginden onlarca motosiklet sürücüsü öldü ve hala daha ölmeye devam ediyor. Daha doğru düzgün araç sollama kurallarını bilmeyen otomobil sürücüleri tavan seviyedeyken 3-5 motosikletlinin uygunsuz davranışını afişe etmek motosiklet konusunda nekadar muhalefet oldugunu gösteriyor.

Elbetteki 1 kişi genel bir fikir vermez ama ulusal bir kanalda ana haberde örnek olarak verilince haliyle insanların düşünceleri biraz daha aksi yönde gelişecektir.

PAtron benim dediğimle senin dediğin arasındaki farkk,ben solladı demişim sen yanımdan geçti diyosunnn,her ikiside sonuç olarak aynıı:):rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
digelinki o hızla gecti gitti sen nasıl gordun o detayı

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Nasıl yapılır görmek isteyenler bana müracat etsin....... Gayet te kolay yapması imkansız değil....:cat:

Güzel mantık :) Ama bana hala imkansız gelmiyor.
Adam belki sigarayı boğazı yanarak içmek istiyor(bknz. mazoşist insan),ya da bir şekilde buna bir çözüm bulmuş boğazını yakmadan halledebiliyor işi(bknz. mucit insan).Kuryeler mesela motosikletin üzerinde yaşama yollarını bulmuşlar,herşey motosiklette yaşam için ayarlanmış.Zaten onca km nin tecrübesiyle de oyuncak gibi oynuyorlar motorlarla.
Adamın cep telefonu ve sigarayı aynı anda görmesi de garip değil bence,görebilir.Adamın gözleri keskindir,saatte 300 km yaparken geçmiyor ki olay :p

İso seni kıllatmaya çalışmıyorum:pCiddi ciddi olmayacak gibi gelmiyor bana :)

Abi burada hafif bir laf sokma var mı :p
O Amerikan soruları salakça sorular,ben ise mantıklı bir soru sordum yahu :) Sonuçta her ihtimali göz önüne almak lazım.Bir düşünceyi savunmak kadar,karşı düşüncenin mantıklı yönlerini görmeye çalışmakta önemlidir.Savunduğumuz şeyler bazen yanlış olanıdır,bunu anlamak ancak böyle mümkün olabilir.

yok ula bişey ima etmeye çalışmadım:wiinkk:

anlatım tarzın öyle anımsattı:)

mevzuya dönersek şile gezimizde rüzgar hakan'ın ben iki eliyle hareket halinde iken fotoğraf makinasını çıkarıp fotoğraf çektiğini gördüm,

yolda özellikle kurye arkadaşların cep telefonu ile görüştüğünede şahit oluyorum sık sık

haaa ben hala ellerimi bırakamıyom o ayrı:pale:

bence olabilir,
yapılabilir bir davranış,
motorun sağa yada sola çekmiyo ise bir çok insan kısa sürelide olda iki eliyle ayrı işle uğraşabilir.
misal;
bazıları elini bırakıp ayağa bile kalkıyo....

Arkadaşlar biraz gerçekçi olursak bu gibi haraketleri mutlaka bizlerinde
yaptığını (zaman zaman) itiraf edebiliriz..Tabiki etik bir vaka değil yapılan
fakat sigara içen var..Cep telefonuyla konuşanda ..Neden çevremiz yapınca
yadırgıyoruz da kendimiz yapınca doğal bir durum gibi oluyor..:silent:

Bu konuda @alp_tunay kardeşime katılıyorum...
Ama yine de yapılanlar nahoşdur..Buda biline...:wiinkk:
Araba satan birisi ''sigara bile içilmemiş arabam'' diyince nasıl prim yapıyor..
Halbuki otoda sigara içilmemesi gerektiğini sorsanız da balıklama ''tabiki içilmez''
diyecek kadarda pişkin olunur..Anlatabildim mi acaba...?:bounce:

ya şimdi söle bi olay var olabilri bi elde telefon diğerinde sigara scooter lerde olur ama acaba doğrumu böle bişi olamaz değil bence olur...

Anaaa doğru orayı unutmuşum ben :queen::queen:

Valla scooter olursa bu denilenler yapılabilir gibi gibi :silent:

:mrgreen:

tubiş kardeşim o scooter dazor elini gazdan bıraktınmı .Motor freni yapar gibi bi durum olurki sonu fena,yok bu spiker arızalı bu konuyla onu gecmesi biraz fene koymuş adama.:cherry:

bence o spiker biraz salak ve medyanın herzamanki hali olarak abartıyo.
bende bi kurye olarak birçok kez dururken tam sigaramı yakıyom ve şirketten gelen bir telefonla hareket etmek zorunda kalıyom ve tabiki sigara ağızımda oluyo atacak deilim ya yazık olur:cherry:
ve telefonla konuşmaya devam edeceksem telefonu kaskın çeneyle kulağımın arasına koyup konuşarak ve sigara içerek devam ediyom.
bence o salak ta böyle bişey gördü ama abartı veya motosikletçinin ağızında sigara vardı ve adresi bulamadığından kendi kendine söylenip duruyodu ve onun önünden veyat arabasını sollarken bir elinlede kaskın bir tarafını kurcalıyodu.
sonuçta olmicak bişey deil ama biraz abartmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar