Yalan , hemde kırmızı yalannnnn

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sigara içerek motor kullananları bende çok gördüm malesef ama aynı anda hemde cep telefonuyla konuşana rastlamadım hiç :silent: inşallah denk gelmem

Bunu söyleyen Mehmet Barlas'sa inanma. Haberi yeni sunmaya başladığından laf kalabalığı yapmaya çalışıyordur.

Ben sigara içtiğim zamanlar ( şimdi sigarayı bıraktım dört sene oldu) motorda giderken ama ikinci çekişimde sigara bitmiş oluyordu :D Motorla giderken hiç telefonla konuşamadım çünki çok gürültü oluyor ve ne konuşulduğu anlaşılmıyor rüzgarın sesinden. Yani bir eli ile sigara içip, Diğer eli ile telefonla konuşan ve motoru otomatik pilota alan motor sürücüsünü kutluyorum büyük başarı :)

Tövbe yaaa,ne adamlar varrr,lafı mehmet barlas söylerr,adam bize çöker,akrabasımıdır nedirr ,amma uzattın arkadaşımmm,her konuda böyle bi gerginliğe yol açmak zorundamısın sen

Tövbe yaaa,ne adamlar varrr,lafı mehmet barlas söylerr,adam bize çöker,akrabasımıdır nedirr ,amma uzattın arkadaşımmm,her konuda böyle bi gerginliğe yol açmak zorundamısın sen

Sana ben ne çökeceğim yanlış aktarıp yanlış düşüncelere neden oluyorsun oysaki düzaeltmen gerekirdi

Tv de bi reklam var avea nın

Adam istiyor sabun sabun oluyor kavun mal geliyor koyun

Seninki de o hesap

Biraz daha gazlarsan gidip adamı vuracaklar herifle bi husumetin varsa git kendin vur:queen:

İide ben halen o adamın öyle dediğini söylüyorummm, ne yapacazz,neden düzeltecemm :)

:queen::queen: O zaman yapacak bişey yok adamın yedi ceddine soğan dikti bütün motorcular:queen::queen:

Ismail, kizacaksin ama benzeri goruntulere sahit olmuyor degiliz. Ben motorla giderken kaskini cikarip cebindeki cep telefonuna ulasmaya calisan ve cevap veren, bir yandan da yoluna devam eden bir vatandas gordum mesela. Bir cok "usta" arkadasimiz var ki duz yolda gittikleri takdirde iki ellerinin de serbest kalabilecegini dusunuyorlar. Ama 50km, ama 100km, o kadarini bilmem, zaten bahsi gecen haberde de hiz belirtilmemis. Trafikte kalmis bir arabayi 10km hizda giden bir mobilet dahi sollayabilir.

Üzülerek sölüyorum ama ben her ikisini aynı anda yapana paketçi gördüm ankarada hemde çok hülyalı konuşuyordu hem kızmış hemde çok şaşırmıştım.

ben çam ağacı diktim..:p:p

yılbaşında süslerizz..:cat:

GEçme namert köprüsünden ürkütürsün vakvakları ,köprünün altına çam diktim,git topla kozalakları:queen:
Ismail, kizacaksin ama benzeri goruntulere sahit olmuyor degiliz. Ben motorla giderken kaskini cikarip cebindeki cep telefonuna ulasmaya calisan ve cevap veren, bir yandan da yoluna devam eden bir vatandas gordum mesela. Bir cok "usta" arkadasimiz var ki duz yolda gittikleri takdirde iki ellerinin de serbest kalabilecegini dusunuyorlar. Ama 50km, ama 100km, o kadarini bilmem, zaten bahsi gecen haberde de hiz belirtilmemis. Trafikte kalmis bir arabayi 10km hizda giden bir mobilet dahi sollayabilir.

yok abi niye kızacamm ayıpsınn:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
GEçme namert köprüsünden ürkütürsün vakvakları ,köprünün altına çam diktim,git topla kozalakları:queen:

yok abi niye kızacamm ayıpsınn:rendeer:

isocan bu söz banamı yoksa ali kırca yamı..?

Forumdan Uzaklaştırıldı
aaa ne kadar ayıppp ,hiç sana söylermiyim keramettinciğğimmm,fakat ali kırca nerden çıktı yaaa:queen::queen:

bana söylemediğini biliyodum emin olmak için sordum..

ali kırcayı çarmıha gerelim kırbaclıyalım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar