Tövbe yaaa,ne adamlar varrr,lafı mehmet barlas söylerr,adam bize çöker,akrabasımıdır nedirr ,amma uzattın arkadaşımmm,her konuda böyle bi gerginliğe yol açmak zorundamısın sen
:queen::queen: O zaman yapacak bişey yok adamın yedi ceddine soğan dikti bütün motorcular:queen::queen:
diksinler diksinlerr,motorcularla alakasız görüntülerden sonra bizi örnek vermesinler ipmeler![]()
ben çam ağacı diktim..
yılbaşında süslerizz..:cat:
Ismail, kizacaksin ama benzeri goruntulere sahit olmuyor degiliz. Ben motorla giderken kaskini cikarip cebindeki cep telefonuna ulasmaya calisan ve cevap veren, bir yandan da yoluna devam eden bir vatandas gordum mesela. Bir cok "usta" arkadasimiz var ki duz yolda gittikleri takdirde iki ellerinin de serbest kalabilecegini dusunuyorlar. Ama 50km, ama 100km, o kadarini bilmem, zaten bahsi gecen haberde de hiz belirtilmemis. Trafikte kalmis bir arabayi 10km hizda giden bir mobilet dahi sollayabilir.
GEçme namert köprüsünden ürkütürsün vakvakları ,köprünün altına çam diktim,git topla kozalakları:queen:
yok abi niye kızacamm ayıpsınn:rendeer:
isocan bu söz banamı yoksa ali kırca yamı..?
aaa ne kadar ayıppp ,hiç sana söylermiyim keramettinciğğimmm,fakat ali kırca nerden çıktı yaaa:queen::queen:
bana söylemediğini biliyodum emin olmak için sordum..
ali kırcayı çarmıha gerelim kırbaclıyalım..
olm ne ali kırcası beaa,adam şov tv'de haber sunuyoo atv'deki başkaa sen karıştırdın:queen: