mete_han sen miydin o yoksa, bak doğru söyle
ben o riski almam...ama yinede olmayacak iş değil...:wiinkk:
mete_han sen miydin o yoksa, bak doğru söyle
Az önce atv Ana haberi dinliyordumm,HAberlerde türkiye kaza istatistikleri ve ölümlerin sayısını felan anlattı ve sonrasında ,şu Ali KIRCA 'nın yerine gelen spiker aynen şunu dedii , ( geçen gün trafikte gidiyordum ,Motosikletlinin biri beni solladı ,bir baktım,bi elinde sigara diğer elindede cep telefonu ,geçti gittir
Şimdi böyle bi yalan söylüyorsun motorlardan gıcık alıyorsun belli
1-Bu adamın bi elinde sigara varsa ,diğerindede telefon varsaa,dreksiyonu kim tutuyoo
2-Seni sollaması için ,bi elinin gazda olması gerekmiyormuu
3-Hadi geriden hızlandıda o hızla geçti diyelimmm,nasıl sigara içecek
4-Kendi söylediğin yalana sen inanıyormusun
DİYE SORMAZLARMI ADAMAr:
r:
O haberi bende izledim ama senin yazdığın biraz farklı
Dediki :Yanımdan Motor geçiyordu adamın ağzında sigara telefonla konuşuyor.
Siz düşünün artık memleketin halini dedi.
Spiker degil mi kardeşim en iyisinin dibine kibrit suyu :queen:
Şaka bir yana bence spiker olayı biraz şişirmiş.
Bende bir ayagı camdan çıkmış halde araba kullanan sürücüleri gördüm.Eee ne olacak şimdi bütün araba sürücülerini asalım mı?
Allah insan oğluna beyin dagıtırken bu spiker şemsiye tutuyordu sanırım:silent:
bu şekilde anlatttıysa yine yanlış. Bu memeleketin halini bilmek için 1-2 tane dengesiz motosiklet sürücüne bakmak yeterli degil. İlla bir motorlu taşıta bakıp sonuç çıkaracaksalar trafik kurallarından bir haber olan otomobil sürücülerine baksın.Adamların cahilliginden onlarca motosiklet sürücüsü öldü ve hala daha ölmeye devam ediyor. Daha doğru düzgün araç sollama kurallarını bilmeyen otomobil sürücüleri tavan seviyedeyken 3-5 motosikletlinin uygunsuz davranışını afişe etmek motosiklet konusunda nekadar muhalefet oldugunu gösteriyor.
O haberi bende izledim ama senin yazdığın biraz farklı
Dediki :Yanımdan Motor geçiyordu adamın ağzında sigara telefonla konuşuyor.
Siz düşünün artık memleketin halini dedi.
Güzel mantıkAma bana hala imkansız gelmiyor.
Adam belki sigarayı boğazı yanarak içmek istiyor(bknz. mazoşist insan),ya da bir şekilde buna bir çözüm bulmuş boğazını yakmadan halledebiliyor işi(bknz. mucit insan).Kuryeler mesela motosikletin üzerinde yaşama yollarını bulmuşlar,herşey motosiklette yaşam için ayarlanmış.Zaten onca km nin tecrübesiyle de oyuncak gibi oynuyorlar motorlarla.
Adamın cep telefonu ve sigarayı aynı anda görmesi de garip değil bence,görebilir.Adamın gözleri keskindir,saatte 300 km yaparken geçmiyor ki olay
İso seni kıllatmaya çalışmıyorumCiddi ciddi olmayacak gibi gelmiyor bana
Abi burada hafif bir laf sokma var mı
O Amerikan soruları salakça sorular,ben ise mantıklı bir soru sordum yahuSonuçta her ihtimali göz önüne almak lazım.Bir düşünceyi savunmak kadar,karşı düşüncenin mantıklı yönlerini görmeye çalışmakta önemlidir.Savunduğumuz şeyler bazen yanlış olanıdır,bunu anlamak ancak böyle mümkün olabilir.
PAtron benim dediğimle senin dediğin arasındaki farkk,ben solladı demişim sen yanımdan geçti diyosunnn,her ikiside sonuç olarak aynıı:rendeer:
Anaaa doğru orayı unutmuşum ben :queen::queen:
Valla scooter olursa bu denilenler yapılabilir gibi gibi :silent:
:mrgreen: