Fazer gitmiyor diyorlar, doğru mu?
abi yapmayın böyle şakalar
gitmiyorda millet neden o kadar peşinde koşuyor:silent:
Fazer gitmiyor diyorlar, doğru mu?
Basınçlı su ile motoru yıkamamak gerekiyor. Bende basınçlı su ile yıkandıktan sonra bazen boş ışığı devamlı yanıyor bi süre sonra eski haline geri dönüyor. Hata kodu 43 ile hiç karşılamadım. Konunun ilk mesajında hata kodlarının Türkçeleri yazıyor. Motosiklet ile gelen Türkçe servis kitabında malesef hata kodları yer almıyor.
Fazer gitmiyor diyorlar, doğru mu?![]()
neye gore kime gore gitmiyor sorusunu sormak gerek bu noktada![]()
Engin abi ;
Hata Kodu : 43
Teşhiş Kodu : 09
Semptom : Enjektör ve yakıt pompasındaki mevcut güç normal değil.
Sadece yıkmadan sonra yaptı ve bir daha yapmadıysa kurcalama ama anlık bişeydir.
Fazer gitmiyor diyorlar, doğru mu?![]()
Ö.Z.€.R;897328' Alıntı:Bu ay motosikletimi sattım ve kısmetse benimde bir fazerim olacak...
bencede doğru tercih:cat::cat:
Hata kodu hala devam ediyor mu abi?
Ö.Z.€.R;902013' Alıntı:Arkadaşlar 2007 model Fazer'lar 78hp değilmi :silent:
2007 Katologunda 98hp olarak gözüküyor.İşin garip tarafı, katologta 78hp'den 98hp ye yükseltilmiş olarak gözükmekte.Beldeyamanın kendi sitesinde' de aynı şekilde gözüküyor.Benim bildiğim 98hp'den 78hp'ye düşürüldüğü...
Katılıyorum... :cat:
castrol 15w40 4T motosiklet yağı, bp benzincilerde bulabilirsin.43 nolu hata kodu için ben de hata kodunun altında kalan ingilizce yığını çeviriye çalışacağım. az önce aldım.
bu arada arkadaşlar; böyle yüksek performanslı bir motosiklet için (FAZER)sizlerin önerdiği madeni yağ markası nedir acaba?
benim bildiğim madeni yağlar "tam mineral - yarı mineral yarı sentetik - tam sentetik" olmak üzere üç çeşit.
bir arkadaşım yağda ille shell dedi, lakin shell'in motosiklet için zirve yağı "yarı mineral yarı sentetik" bir yağ. mobil'de ise "tam sentetik" yağ bulmak mümkün.
hem deneyim hem teknik ve teknoloji açısından hangi tür yağı kullanmak daha mantıklı yorumlarınızı bekliyorum.. :bounce:
Fazer şu an iki farklı beygir gücünde 2007 Fazer 78 hp 2007 Fazer S2 98 hp
2006 ve daha öncekiler 98 hp
castrol 15w40 4T motosiklet yağı, bp benzincilerde bulabilirsin.
Ö.Z.€.R;902039' Alıntı:Bu şekilde belirtmemişler. Neyse teşekkürler.
bayiden almaya gittiğinde detaylı öğrenirsin ki fiyatlarda ona göre değişiyor.
Ö.Z.€.R;902080' Alıntı:Ona pek gerek yok çünkü ben şuan için anca 2. alabilirim.
Benim anlamadığım neden siteyi güncellemiyorlar. Neredeyse 2008 e girdik, hala bilgiler eksik.![]()