baltalamıyorum artık :mrgreen:
tencere bey biz teşekür ederiz ... yalnız teflon nirde söliyeceklerim va ona:mrgreen:
Şöyleki Hasan Tuğçeyi bırakmaya giderken bi taksi şoförü Hasana saldırdı hemde Hasan ve Tuğçe motor üstündeyken...
Arkadaşımızda hızır gibi uçan tekmeyle yetişti el attı pardon ayak attı duruma :queen::queen:
mütevaziliy
Rica ederimheee ok bende cozdum olayı
Herkese yapmam sana bi kıyağım olsun dedim :queen:HIIIIIIIIIIIIIIIII ? :queen:
Pınar abla moduna girdim HIIIIII :queen:
Abla o HIII diyişin hep aklıma geliyo ya :queen: :mrgreen:
Sabahlama buluşması olm bu uyuycaz tabi.. Hoş bu biraz çakma oldu ama gerçeğinide yapıyoruz biz :cherry:olabilirde siz soruma cevap verin bakim neden herkez uyuyo :queen:
Bi ara Sen, Teflon , BB 3'lü bir dedikodu çeviriyodunuz ama diğer arkadaşlarla muhabbet ettiğimden terste kaldım duyamadım.. Ayrıntıları daha sonra alıcam sizden :bounce: İşiniz gücünüz fiskos:mrgreen:
olabilirde siz soruma cevap verin bakim neden herkez uyuyo :queen:
evet ben geldim anlatın bakalım bu arda aye nerde kayıp hiç sesi çıkmadı
Dur abi tekmeleme, 3 satır yukarda yazdım bida geç yazmıycam söz![]()
aye senden allah razı olsun senin sayende foto derdinden kurtuldum bende karakara düşünüyordum nasıl olcak diye neyseki acemiliğimi atlattım tekar saol
aman dikkat muratiko.... resimleri yüklerken bişi didim sus döverim dedi:cherry:
kemal arkadaşın nie erkenden kaçtı beenmedimi bizi ortamdanmı sıkıldı :silent:
onudamı dövdün![]()
ne bilim nuri alço gelip gazozlara bişeymi attı diyecektim herkez uyuyodu fotolarda puhaaaaaaa:queen::queen::queen: