metehan abi sendemi paranoyak oldun cbf yüzünen o ses eksantrik zincirinden geliyor ısınıp yaglamasını tamamladıktan sonra kesiyor olay bu dahada arastırma yağ nekullanıyosunuz orda, kış geldi biraz inceltmek gerek yağı ben gelecek ay 15-40 koydurucam bugün grenajlaın hepsini söktüm farıda alttaki tırnaklar çatlamış patexle bi üzel sağlamladım sonrada sıkışmış civatayı açtım yükseklik ayarının civatası sonrada grenajları taktım 2 saatimi aldı grenajlar tırnaklardan zor ayrılıyor eyer sökerseniz dikatli olun kırılabilir ide dikkatimi bişey çekti farın üstünde 2 tane led yapılabilecek ufak boşluklar var kapatılmış lastikle oraya led takmayı planlıyorum yapan varmı?
Ön tarafda koruma demiri takılabiliyor.Bugün hondanın ordan geçerken gördüm.Ön grenajları korumak maksatlı takılmış.Eğer fotografını çekebilrsem koyarım siteye.Gerçi yarın pazar kapalı olur![]()
kankaaaa Allahhh razıı olsun ...valla içim rahatladı...oh be...olm kafayı yiyodum...:rendeer:
yağ mağ anlamıyom kanka ben...ale:
Bugün İstanbul içi 100 km yaptım valla...popom donmuş vaziyette eve döndüm...ılık sanıyon havayı TEM e çıkında göreün o günlük güneşlik havayı...korumalar olmasa Uğurr Derin Dondurucuu olucaktım...yollar nası tehlikeli beyler...
bende merak ettim...bekliyoz kanka foto...:cat:
kankaaaa Allahhh razıı olsun ...valla içim rahatladı...oh be...olm kafayı yiyodum...:rendeer:
yağ mağ anlamıyom kanka ben...ale:
Bugün İstanbul içi 100 km yaptım valla...popom donmuş vaziyette eve döndüm...ılık sanıyon havayı TEM e çıkında göreün o günlük güneşlik havayı...korumalar olmasa Uğurr Derin Dondurucuu olucaktım...yollar nası tehlikeli beyler...
bende merak ettim...bekliyoz kanka foto...:cat:
.Korumalarıda tam ama 100euroişine gelirse diyor adam:queen::queen:
tatmin oluguna sevindim işte böyle oluyor kıllanınca insan acaba ne var ne oldueyvah arızamı yaptı ama bunların kaynagı tabiki motorculuk içgüdüleri hesabı:queen:

selam arkadaslar bnde 150zc mondial var onu satıyorum suanda ve vitesli motora gecmeyi dusunuyorum cbr 125 dusunuyorum ama boyum 1.80 kilom 95 sizce uygunmu bu motosiklete_???eger altında kucuk kalır kardesım dıorsanız bana ne oneriyorsunuz ama kesinlikle honda olsun...3 seçenek kalıyo 2. el alacagım için cbr125-cbf150-cbf250-cbx twister ama başımı agrıtmayacak dayanıklı bir motosıklet ıstıyorum yorumlarınızı beklıyorum teşşekürler..!!
catkut dostum böyle kalsa olurmu...çünkü servise sadece Cumartesi 5 den sonra gidebiliyorum...o günde 7 de kapanıyor...izinde alamıyorum bu ara...o şekilde sadece ilk çalıştırmada yapıyor...böyle kalsa sorun olmaz herhalde...
metehan abi sendemi paranoyak oldun cbf yüzünen o ses eksantrik zincirinden geliyor ısınıp yaglamasını tamamladıktan sonra kesiyor olay bu dahada arastırma ?
chatkutcum yani olay buysa seninde yazmış olduğun gibi(farzedelim) bir sorun yok değilmi...eksantirik zinciri ne işe yarar onuda hem öğretirsiniz bize...