İZMİR için hala bir organizasyon haberi çıkmadı... İZMİR e yakışmaz arkadaşlar bu .... Hadi uyanın beylerr...
izmir elinden gelen çalışmayı yapmaktadır. Her zaman olduğu gibi ATATÜRKÇÜ ve LAİK bir kent olan İzmir bu konuda da gereken duyarlılığı yine gösterecektir.
aslında uyumaya bile vakit bulamıyordur. diğer grupları organize etmeki yasal izinleri almak için habire koşturuyordur ama işte nerden bilecek millet. keşke böyle yazmasaydın bir izmirli olarak üzüldüm senin içinİzmir'den hala haber yok. İzmir'li moderatörlerimiz uyuyor mu?
Hadi İzmir MT uyuma...Tabu partisine benzemez bu işler...Görelim anlı şanlı İzmir MT'nin kudretini![]()
Kardeşim ne izmiri tanırsın ne de biz seni ama ağzından çıkanı kulağın duymadığı belli. Ne tabu partisi ne alaka nasıl bir zihniyettesin sen. Bu topic bunun yeri değil ama seni biraz daha mantıklı yazmaya davet ediyorum. Yoksa ülkemizde sık yapılan hataya sende düşme. BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMA, FİKRİN OLMAYAN KONULARDA İSE YORUM YAPMA.
Gelelim izmir konusuna. Arkadaşlar sizin içine dahil olduğunuz organizasyon yasal düzenlemeleri izinleri alınmış bir organizasyon. Burda ise bunların hepsiyle tek tek bizlerin ve arkadaşlarımızın ilgilenmesi gerekiyor. Olaylar yavaş yavaş netleşti. Merak edenler varsa, BİLGİ SAHİBİ OLUP YORUM YAPMAK İSTEYENLER VARSA, KAFADAN SALLAMADAN ÖNCE BİR BAKAYIM NE YAPMIŞ BU ADAMLAR DİYENLER VARSA MT İZMİR in sayfalarına bakmaları yeterlidir.
Unutmayın Kurtuluş Savaşı başlamadan da İLK KURŞUNU HASAN TAHSİN İZMİR'DE SIKMIŞTI.
diğer arkadaşlardan özür dileyerek bu mesajı bitiriyorum. Biraz vakitlerini aldım
Son düzenleme: