Terore Dur Demek icin... 29 Ekim'de Toplaniyoruz. SEN DE KATIL...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba çok güzel emği geçen herkese çok teşekkürler ben kesin katılıyorum görüşmek dileğiyle saygılar ...

bu vatan ugruna şehit olanlar için, Türkiye cumhuriyeti için, ben de varım arkadaslar.

öncelikle bu organizasyonu yapan kardeşlerime teşekkür ediyorum bende varım şehitlerimiz gazilerimiz canlarımız onlar için ne yapsak azdır.ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

selam

organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim

allahın izniyle orada oalcağım...

işte beklenilen organizasyon... :cat:tabiki bu vatan evlatları için orda olmalıyız.. inşallah bi mani olmassa bizde ordayız..

motosiklet.net ile katılacağım bu ilk organizasyonun bu kadar anlamlı bir güne denk gelmesi gerçekten çok sevindirici.Şimdiden çok heyecanlandım.Benim sadece haftada bir gün izin hakkım var.Yarından söyliyeyim de o güne izinli olayım bari...

Daha önce Başka Amaçlar Için Böyle Bir Organizasyon Olmuştu şimdi Daha Anlamli Bir şey Için Iki Motorla Ordayim

şehitler ölmez Vatan Bölünmez

kesinlikle oradayız bu aşağılık hainlere türklerin tek yürek tek yumruk olduğunu göstereceğiz türkler kürtler kardeştir pkk kalleştir şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak türk silahlı kuvvetlerine güvenimiz tam allah yardımcıları olsun haydi motor tutkunları korteje:)

Super Moderator
arkadaşlar listeye herkesi ekledim ilk sayfadan görebilirsiniz
bu çok anlamlı günde tüm motorcu arkadaşlar tek yürek olcağız:cat:

ilk organizasyon katılımımın anlamı cok daha büyüdü. bende oradayım yer acın.

bende sizleyim

slm ya böle bi mail görünce çok sevindim.klup ve yöneticilerinin üstüne düşeni yaparak bu konuya duyarlı yaklaşması çok güzel.başta kimler varsa kutlarım bende dolmabahcede olucam görüşmek dilegiyle.

katilmayi cok isterdim

ama maalesef ki o gun itibariyle ankara'da nobette olmam gerek. gonlyum her kez gibi sizlerle olacak

Öğlen görevde olacağım ama şehitliğe yetişmeye çalışacağım. Akşam kesinlikle varım.

şu an askerlik görevimi yapmaktayım ve bu organizasyonu görünce cok sevindim dualarınızı ve desteklerinizi bizden eksik etmeyin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
önemli olan herhangi bir grup altında olmak ya da olmamak değil önemli olan orada duruşumuzu sergilemek
bu yüzden mümkün olduğunca katılmaya çalışalım. Bu Türkiye Cumhuriyeti ne karşı olanlar için en güzel mesaj olacaktır. Ne kadar yazıktır ki memleketimin içeride de dışarıda da bolca sevmeyeni var.
Fidan gibi kardeşlerim memleket hudutlarını ve bütünlüğünü savunurken ŞEHİT oluyorlar fakat onlara bu paye bile çok görülüyor.
Kısacası orada olalım.
ve lütfen organizasyona yakışır biçimde olalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar