eywallah gençler :mrgreen: Cümlemizin bayaramı Mübarek oLsun:rendeer:
herkesin bayrami kutlu olsun, benimki kasim 1985 .yani mete_han abi benden buyuk.adettendir harclik vermesi gerekir .harcliklar icin Turkiye is Bankasi Pinarhisar subesi 1440 025....... numarali hesaba yatirilabilir :cherry:
Galatasaraylı kankan vardı...ondan istesene bakayım...:bounce:![]()
veririz tabe rus tarzanı kankama feda olsun senin cebinde akrep var kimseye bi hayrın yok varsa yoksa miden azcık düşün topluma nasıl faydalı olarım diye homini gırtlak tıkınma :farao::farao:
olm hem geyiğim hem para bende aç varoşlar...sor Alpe dün elimi öperse ona kaç para verebileceğimi gösterdim...allahaşkına sor bi...:bounce:veririm demedim...elimde gösterdim yani...o an yanımdaki nakiti sor alpe...:bounce:
kimin parasını gösterdin kanka çocuga?
Selam,tum arkadaslara iyi bayramlar
Bu arada 1960 liyim,daha teveluttu eski olan cikmazsa arkadaslar el opme
kuyruguna girebilir ( miktari sorun etmeyenlere harclik da garanti ha !! )
Nice mutlu bayramlar hepinize
cebin 3 kuruş gördü diye burda millete artislik yapmaolm hem geyiğim hem para bende aç varoşlar...sor Alpe dün elimi öperse ona kaç para verebileceğimi gösterdim...allahaşkına sor bi...:bounce:veririm demedim...elimde gösterdim yani...o an yanımdaki nakiti sor alpe...:bounce:
kimin parasını gösterdin kanka çocuga?
İşte gerçek eli öpülcek insan :cherry: abi ben senin elini değil başka yerinide öperim ya
yuhannesburg yani...dostum tüyü bitmemiş yetimin parası değel merak etme...bi gezide sana bi çay ısmarlarım...olayı çözeriz...:cherry:
cebin 3 kuruş gördü diye burda millete artislik yapma
ve şunu unutma el elden üstündür
:bounce:
Selam,tum arkadaslara iyi bayramlar
Bu arada 1960 liyim,daha teveluttu eski olan cikmazsa arkadaslar el opme
kuyruguna girebilir ( miktari sorun etmeyenlere harclik da garanti ha !! )
Nice mutlu bayramlar hepinize
aynı gezide ben sana kahve ısmarlarım böylece 1 çay daha borçlu olursun bana :cherry:
Bütün arkadaşların Bayramı mübarek olsun......
denemesi bedava, hem haysiyetimiz var çok şükür hem mal varlığımız (ki olmasa ne yazar).arkadaşım en son maaşın kaçtı...ben sana on parayı vereyim...bana çalışsana...ofisboyum ol...ne dersin...getir götür ayak işleri yani...2 ay deneme süreci...beğenirsem devam...sigortanıda yapıcam söz...parasıyla deelmi lan...paranın satın alamadığı şeylermi var yoksa...Allahın okumuş Anadolu Hödüğü senii...:queen:
Herkese hayirli bayramlar diliyorum, sunun surasinda bir gecemiz kaldi artikBayram gerek Necdet abimizin, gerekse her gun aldigimiz sehit haberlerinin golgesinde gececek olsa da, bayrami bayram gibi yasamak gerekir diye dusunuyorum.. Herkese gonlunce ve huzur dolu bir bayram diliyorum..
Bu arada 83'luyum ben, iyi bi gelir kaynagi olabilirmis bu bayram ama Istanbul'da diilim bak gordun mu kacirdik firsatiNeyse Tugce sen bu firsati kacirma bak kesin alirsin motorunu bu bayram sonrasi :queen: