Arkadaşlar bu konuyu yeni başlık açmayı denedim ama henüz bir gelişme yok! Yani yönetim inceleyip açıcakmış. Ya incelemediler yada açmaya değer bulmadılar! Zaten Yamaha ya da aşşağıdaki mail i attım onlardan da henüz takıp da cevap veren olmadı! En iyisi motor sevdasından Vazgeçmek.... Böyle şeyler olunca insanın aklına başka birşey gelmiyor!
Yamaha ya gönderdiğim mail...
Merhaba… İlk önce sitenizdeki 2008 yılında satılacak yeni modelleri görünce çok sevinmiştim!
Çünkü fuar da motorumu yenilemek ve beraberinde vitesli sınıfa giriş yapmak için 125-250 cc sınıfı bir vitesli motor almak istiyordum! Şu anda bir Piaggio/Gilera kullanıcısıyım! Yeni T max 500 e bayıldım ve fuara kadar nasıl sabredebileceğimi düşünürken ve vitesli motora geçiş için YZF R125 in doğru motor olduğuna karar vermişken siz bütün hayallerimi yıktınız! Bu kararı neye göre verdiğinizi merak ediyorum! Biz 3. dünya ülkesi miyiz ki bir şeyi çıkar çıkmaz alamıyoruz! Yada sitenize en başından o listeyi koymasaydınız!
“Bakın 2008 yılında Avrupa ve daha birçok ülkede insanlar bu yeni modellere binecekler! Siz şimdilik şu iki motorla yetinin… Size çok bile….” Demeye mi getiriyorsunuz! Siz kaybedersiniz…!
Ben fuara gider yenilikleri standına taşımış olan firmalardan birinden almak istediğim motorları alırım. Çünkü yeniyi ve çeşidi sunan başarıyı da hak eder! Artık daha sonra vitesli de 600 cc ve arkasından 1000 cc ye geçerken de müşterisine değer veren diğer firmalardan birinden büyük ihtimalle de başlangıç yaptığım firmadan devam ederim! Size bu müşteri odaklı ve yenilikçiliğe açık politikanızda da başarılar ve iyi şanslar dilerim…. Kaldı ki ŞANSA ÇOK ama ÇOK ihtiyacınız olacak… Azla yetinmeyi bilen kullanıcıların pek fazla olduğunu sanmıyorum çünkü…. Bu yaptığınızla siz bizi daha fazlası varken azla yetinmeye mahkum etmeye çalışıyorsunuz…. Neyse ki diğer firmalar sizden farklı düşünüyor…. Saygılarımla…..
NOT: Yukarıda acımasız davrandığımı düşünüyor olabilirsiniz! Ama günümüzdeki rekabet ortamı da zaten böyle yürümüyor mu! Umarım size biraz olsun gerçekler hakkında yada tüketici eğilimleri hakkında bir şeyler anlatabilmişimdir! Ve umarım kararınızla ilgili tekrar bir düşünmenizi sağlayabilirim. Çünkü ben yukarda yazımın başında belirttiğim gibi baharda hangi motorlara bineceğimi hayal etmek istiyorum! Fuarda hangi motoru alırım acaba diye düşünmek değil. Avrupalı binerken, yada birkaç yıl sonra siz lütfedip getirdiğinizde yanımdan almak isteyip de alamadığım modellerinizden biri geçerken iç geçirmek istemiyorum….. Yani ben 2008 motosiklet fuarında yeni motorlarımı alacam… Dilerim bu motorlar sizin yeni modellerinizden olur….. Karar sizin…. Bu konuyu
www.motosiklet.net tede gündeme getiricem! Diğer arkadaşlarında benimle hem fikir olacağını sanıyorum. İyi çalışmalar dilerim….