Honda Bayileri Şikayet Topiği

1000 RR alacak olan adam gidip de scooterlara bakmaz da ondan.. Alnında yazmıyor olabilir ama gözlerin 1000 RR a bakıyordur belki, kim bilir.. :wiinkk:

Kimse bilemez....
Çünkü 3 Sene önce Beat almaya gittiğimde 1000 RR ın başından ayrılamamıştım. Keza Beat almak istiyorum diye bir ifade kullanmamıştım ayrıca kafalarını kaldırıp baksalardı benim ne almak istediğimi anlarlardı belki de...

Evettttttt evetttttttt kesinlikleeeeeeeee.

5 ayrı tarz motosiklet alamayacağımıza göre, 2-3 tarz zevkini bize sağladığı için tabiki de Enduro... Bak bu konuda hemfikiriz :)

Son düzenleme:
Servis ile ana bayi arasında problem vardır sanırım bazen oluyo öyle hele ki alacak verecek meselesi varsa konu halledilene kadar sen parça bekleyebilirsin arkadaşım..

gram alakası yok !!!

adana ve mersin honda bayisi 1 kişiye ait,
ben adana'nın işletmeciliğini yapıyorum.

honda türkiyeden kaynaklanan problemden dolayı parça gelimi gecikmiştir.

direk şikayet için al sana tlf :)
0 322 458 85 17 - honda sucular - mehmet sucu (adana ve mersin bayi sahibi)

@xxxxx

Honda bu konuda en iyi servisi veren markadır arkadaşım. Senin dünyadan haberin yok herhalde. Kawasaki en basit parça için 4 ay süre veriyor.

boy arkadasım bı kawasaki bayısı ve yetkılı servısı olarak kesınlıkle boyle bısıye katılmıyorum en zor gelen parca beyın onunda gelmesı EN GEC 15 gün sürüyo.
kalan parcalar mınumum 3 maksımum 7 gun sonra motorunu sağlam bıs sekılde alıyorsun!!! Z-MOTO bu konuda servıs ve yetkılı bayılerını cook denetlıyo ve hataya ımkan vermıyo herkes kawasakının ıyı marka olmadıgını soylerken pıyasada zx 6 r bulunamıyo cunku alan memnun... kawasaki surun memnun kalıyo kım nerderse desın bende eskıden kawasakı sevmezdım hala sevmedıgım modellerı var ve gercekten sorunlu makınaları var zx 9 gıbı eskı 2004 oncesı zx 6 gıbı ama son donemde kawasaki asırı gelıse bı fırma hakkını yemıyelım bılmeden konusmayalım...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
@xxxxx

Honda bu konuda en iyi servisi veren markadır arkadaşım. Senin dünyadan haberin yok herhalde. Kawasaki en basit parça için 4 ay süre veriyor.

boy arkadasım bı kawasaki bayısı ve yetkılı servısı olarak kesınlıkle boyle bısıye katılmıyorum en zor gelen parca beyın onunda gelmesı EN GEC 15 gün sürüyo.
kalan parcalar mınumum 3 maksımum 7 gun sonra motorunu sağlam bıs sekılde alıyorsun!!! Z-MOTO bu konuda servıs ve yetkılı bayılerını cook denetlıyo ve hataya ımkan vermıyo herkes kawasakının ıyı marka olmadıgını soylerken pıyasada zx 6 r bulunamıyo cunku alan memnun... kawasaki surun memnun kalıyo kım nerderse desın bende eskıden kawasakı sevmezdım hala sevmedıgım modellerı var ve gercekten sorunlu makınaları var zx 9 gıbı eskı 2004 oncesı zx 6 gıbı ama son donemde kawasaki asırı gelıse bı fırma hakkını yemıyelım bılmeden konusmayalım...

Yaw sen onlardan iyimi bilcen.... Bide itiraz ediyon.....:farao::farao: taş yağacak.....:pr:

Yaw sen onlardan iyimi bilcen.... Bide itiraz ediyon.....:farao::farao: taş yağacak.....:pr:

haklısın arkadasım kawasaki ile ilgili bos konusmusum..
bu sıteye bunu ya 3 4 kere yazmısımdır kawasakiye bınmeden yorum yapmayın diyeee... ama napalım kulaktan dolma onun bunun dedıgı sozlerle kawasakı kotulenıyo...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
haklısın arkadasım kawasaki ile ilgili bos konusmusum..
bu sıteye bunu ya 3 4 kere yazmısımdır kawasakiye bınmeden yorum yapmayın diyeee... ama napalım kulaktan dolma onun bunun dedıgı sozlerle kawasakı kotulenıyo...

Sadece kawasaki değil....Sanki diğer markalar yok.... Bazılarının ekmeğine yağ sürerken bazılarına acı çalmaya bayılırız zaten....
Yağ sürdüklerimiz balları bize vermeselerde.......:pr:

Nasıl ve neden bu hale gelmiş bu başlık anlamadım :silent: Arkadaş bütün iyi niyetiyle Honda bayileri hakkında şikayeti olan varsa yazsın, Honda Türkiye'ye iletelim belki birşeyleri düzeltebiliriz diye başlık açmış, siz nerelere çekmişsiniz konuyu...

Shrieker en sonunda beklediğim yorumu yapmışsın. Teşekkürler. Honda da kul yapısı hata olur, diğerlerinde de olur. Serviste aksaklıkta olur fakat bu başlığın amacı bu hataları, gecikmeleri minimize etmek için Honda'yı bu şikayetlerden haberdar etmek... Konu çok dışına çıkmış yine marka tartışmasına dönmüş. Viper1'in açtığı başlık yazısının dışında ne varsa yazılmış... Şimdi aklıma da şu gelmiyor değil kimsenin sorunu yok mu?

@Mavimerdiven

Eğer durum buysa aç Honda Türkiye'ye aynı yazıyı yaz bence, madem vfr800 hastasısın, içine sinmeyen bir motor alma bayiye kızıp... Bence bu bayisel bir problem mesala ben Antalya Akçorların satışından departmanından oldukça memnunum, hepsi ismime kadar bilir, ne zaman bakıma gitsem mutlaka muhabbet ederiz satış temsilcileriyle. Bu durumda Efe Honda'nın elemenlarının kendine çeki düzen vermesi gerekir, uyarmasıda senden olsun eğer Efe Honda kendine çeki düzen vermezse git başka bir bayiden al diyeceğim ama Ankara'da tek Efe Honda var galiba... Bu tek olma olayı da rehavet yapıyor olabilir. Antalya'da (Merkezde 1 Anlanya'da 1 olmak üzere iki tane var, Fethiye'de de var bir tane bir de küçük bir tane kemer tarfında olması lazım) Gidip ben mi bayii açsam Ankara'ya :)...

Son düzenleme:
Honda da kul yapısı hata olur, diğerlerinde de olur. Serviste aksaklıkta olur fakat bu başlığın amacı bu hataları, gecikmeleri minimize etmek için Honda'yı bu şikayetlerden haberdar etmek... Konu çok dışına çıkmış yine marka tartışmasına dönmüş. Viper1'in açtığı başlık yazısının dışında ne varsa yazılmış...

Dostum anlayışın için teşekkür ediyorum. :cat:

DİĞER ARKADAŞLARA DA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM!!!

Faydalı olacağına inandığım bir başlık daha , amacından tamamen saptırılmıştır.

Son düzenleme:
gümrük ve japonya ya da çinden yedek parça teslimatı hondanın can simidi maalesef.ne ilginçtir ki düzenli olarak motosiklet geliyor ama parçada gecikme hep sözkonusu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çinlilerin kopyalamadığı motor kalmadı zaten, cbr125 kopyasının diskini tak bir süre. çin malı servislerinde kesin bulursun.
mesela benim innovanın aynısını yuan kuba motor kopyalamış, servisine gittim, bütün parçaları uyuyor, ama honda dan daha pahalı satıyor uyanıklar :)

Arkadaş servislerden sıkıntıları olan varmı diye başlık açmış lütfen konuyu dağıtmayalım. Ben kahramanmaraşta yaşıyorum burada servis yok mecburen gaziantepe gidiyorum servis anlayışı çok zayıf zaten bayii hondanın tarım aletlerini falanda satan bir yer ustasının arıza bulma ve onarma kabiliyeti yok sallama usullerle onarım yapıyor yani anlayacağınız eğitimsiz ve büyük bir ihtimallede ehliyetsiz her halinden hondadan bir eğitim almadığı belli

Pardon forumu daha yeni okuyabildim. Arkadaşlar benim vites dişlisinin orada garip bi yay var. Onu bekliyorum. Değişmesi gerekiyordu. 2 haftayı geçti. Hondaya mail attım. Cevap gelmesin o zaman konuşcam. Şunu anladım sadece: Honda da diğer markalar gibi.

boy

En kötü motor Honda, kimse binmesin. Kenan Sofuoğlu (Supersport Dünya Şampiyonu 600RR), Sinan Sofuoğlu (Türkiye Pist Şampiyonu 600RR), James Toseland (WSBK Şampiyonu 1000RR), Philip McGuiness (Isle Of Man TT Supersport, Superbike Şampiyonu 600RR, 1000RR) bu adamlar da yanlış seçim yapmışlar. Honda en güçsüz, en kalitesiz, servisi en kötü motordur.

@MNY46
ama napalım kulaktan dolma onun bunun dedıgı sozlerle kawasakı kotulenıyo...
Sen Kawasaki servisi olduğundan tabi ki bu markayı savunacaksın. Benim bu forumda bugüne kadar yazdığım hiçbir şey kulaktan duyma şeyler değil. Kawasaki'nin Türkiye'de tutulmadığı satış rakamlarından belli. Servisi ve satış sonrası hizmet rezalet. Motor çok iyi olsa bile (ki iyi değil) insanlar motoru aldıktan sonra yaşayacakları problemler nedeniyle tercih etmiyor Kawasaki markasını. Erhan'ın ER-5 ini satmak istedik, Z-Moto yüzümüze bile bakmadı. Kendi sattığı motoru sanki çöpmüş gibi değerlendirdi. 3-4 ay parça bekleyenler var. Sen ne dersen de... Kawasaki'nin tek taktir ettiğim makinası ZX-636R, o da herhangi bir sınıfa giremiyor, 600cc sınıfına giremiyor, 1000cc sınıfında yarışmak zorunda kalıyor.

@alp_tunay
Yaw sen onlardan iyimi bilcen.... Bide itiraz ediyon.....
Önce altındaki motora bak ondan sonra konuş. Hayır, beni tanımasan, motor geçmişimi bilmesen diyecem ki adam abuk subuk konuşuyor. Benim binmediğim makina yok, her servisin de ne mal olduğunu biliyorum. Siz şunu anlamıyorsunuz; Honda Türkiye'de en çok satan, en çok tercih edilen markadır. Bunun nedenini hep göz ardı ediyorsunuz. Distribütör ile markanın kendisinin olması arasında dünya kadar fark vardır. Bu hem satış fiyatına yansır, hem de servis kalitesine.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar