Honda Bayileri Şikayet Topiği

Honda'dan şikaeytçiyim

asrkadaşlar yaklaşık bir buçuk ay önce honda cbr 125R motosikletimle kaza yaptım çok şükür bende fazla bişey yok neyse motorumu servise bıraktım her parçası geldi ama tek bir ön disk gelmedi ve 45 gündür hala bekliyorum bügün gene uğradım cevap aynı daha gelmedi bu hafta gelir falan filan ya tamamda nerde kaldı honda'nın markası,servis ağı, yani diyecek birşey bulamıyorum bence hondaya hiç yakışmadı neyse yapacak birşey yok artık bekliyecez ilgilenen motorcu arkadaşlardan cvp bekliyor hepinize kazasız sürüşler diliyorum:pale:

valla oyle sıp dıye gelmıyor malesef bazen beklemekte gerekıyo...allah sabır versın ...

sucular bu işi iyi yapan bi ekip..eger gerçekten bunca zaman gelmediyme ana bayi ile sorun wardır..

Geçmiş olsun arkadaş, umarım en kısa zamanda kavuşursun motoruna. Ne derler: Geç olsun da güç olmasın. Ancak bu kadar zaman bekletmek Honda için normalmi:silent::silent:

Özer024;796477' Alıntı:
Honda'dan bahsediyor çin malı motosikletlerden değil...

neden beklıyor o zaman arkadas ?? cın malı motosıklet sahıbı oldugu ıcın mı ?? bazı ıstısnalar oluyor honda bıle olsa :) aynen bu arkadas gıbı :wiinkk: :rendeer: moto sohbette bı konu var hondadan sıkayetcı olanlar ıcın orayı okumanı tavsıye ederım....

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Servis ile ana bayi arasında problem vardır sanırım bazen oluyo öyle hele ki alacak verecek meselesi varsa konu halledilene kadar sen parça bekleyebilirsin arkadaşım..

Servis ile ana bayi arasında problem vardır sanırım bazen oluyo öyle hele ki alacak verecek meselesi varsa konu halledilene kadar sen parça bekleyebilirsin arkadaşım..

Evet katılıyorum... ::plus1::
Motorda ; kimsenin aklına gelmeyecek bir parça sorun çıkardı. Yenisi 18 günde, Japonyadan geldi! Gayet de başarılı bir süreydi benim için!
45 gün, mutlaka bayiiden kaynaklanıyodur...:cat:

Selam Honda kullanıcıları.

Forumda , Honda bayiileri hakkında şikayet mesajları görüyoruz. Servisten memnun olmayan, uzun süredir parça bekleyen, istediği hizmeti alamayan ve daha birçok konudan madur olan arkadaşlar var...

Bu arkadaşlardan ricam ; herkes buraya, bayi ile ilgili sorunu belirtsin. Şikayetlerini dile getirsin.İsteklerini veya önerilerini yazsın. Hondaya toplu bir e-mail gönderelim. Hatta bu topiğin URL sini gönderelim. Hakkımızı arayalım!

Lütfen mesajlarınızı aşağıdaki örneğe uygun olarak gönderin.

[NOT]Ad, Soyad / Motosiklet Model :

Bayii-Servis Adı / Bulunduğu Yer :

Konu / Sorun vs :[/NOT]

*** Şu ana kadar servis veya parça sorunu yaşamadım. Ama kullanıcı olarak birbirimize destek olmamız gerekiyor! :cat:

Son düzenleme:
yaz abi beni en başa. stok denen bi şey yok her hangi bir parça için en az 3 gün ondan sonra allah ne verdiyse 1 aya kadar yolu var.

işte sen de görmüşsün ki bugün bu başlığı açmışsın arkadaş 45 gündür bekliyormuş. beterin beteri varmış sahiden

boy

@xxxxx
yaz abi beni en başa. stok denen bi şey yok her hangi bir parça için en az 3 gün ondan sonra allah ne verdiyse 1 aya kadar yolu var.
Honda bu konuda en iyi servisi veren markadır arkadaşım. Senin dünyadan haberin yok herhalde. Kawasaki en basit parça için 4 ay süre veriyor. Ben süre olarak bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Mekanik aksamda problem varsa ve eğer bu parça motorunuzun yürümesini engelleyecek bir parçaysa HOT LINE denen olay devreye giriyor ve en geç 2 hafta içerisinde parçanız dünyanın herhangi bir ülkesinden geliyor. Başka bir marka kullandığın zaman ne demek istediğimi anlayacaksın... Tabi ki bazı problemler yaşayabilirsiniz, bu marka ile ilgili değil, insanlar ile ilgili...

@xxxxx

Honda bu konuda en iyi servisi veren markadır arkadaşım. Senin dünyadan haberin yok herhalde. Kawasaki en basit parça için 4 ay süre veriyor. Ben süre olarak bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Mekanik aksamda problem varsa ve eğer bu parça motorunuzun yürümesini engelleyecek bir parçaysa HOT LINE denen olay devreye giriyor ve en geç 2 hafta içerisinde parçanız dünyanın herhangi bir ülkesinden geliyor. Başka bir marka kullandığın zaman ne demek istediğimi anlayacaksın... Tabi ki bazı problemler yaşayabilirsiniz, bu marka ile ilgili değil, insanlar ile ilgili...

Aman haa ! Honda'ya laf yok !

Mehmetçiğim sen bu genç arkadaşların kusuruna bakma lütfen :cherry:

Yanlışlıkla şeyettirmişlerdir :cherry:

Hadi bakalım hep beraber :

En büyük Honda, başka motor yok !

En basitinden hava filtresi bile 75 ytl.. Honda ; Kazık Onda.. :mrgreen:

herkez konunun dışında konuşuor yani..isteyen istediği motoru alır ya size ve kimseye başka otoru kötülemk düşmez ama herekz bunu yapıyor bence kanımca kullanıcıya bağı herşey yani honda tmm güzel ama ...neyse

Bilsem ki kazıklanacağım, yine Honda yı seçeceğim gibi bişey :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Marka fanatikliği olayları yaşanacak yine.. Örnek vermek gerekirse honda hd 80 enduro modeli vardı elımde 2. elini 600 ytl ye almıstım ve rektefiye zamanı geldiğinde pistonunu aramaya başladık birkaç servise sordugumda buluruz dedi birkaçı.. Fiyatı ne mi dersiniz en ucuzu 250 ytl idi 3 yıl önce..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar