Honda Bayileri Şikayet Topiği

bana göre doğru teşhis .. zaten böyle düşünen bir tek ben değilim ;)

Kim söylüyor tutulmadığını?..... Bu fikre nasıl kapıldın?.....:silent::silent:

ben geçen forumumuzdan biriyle msnde konusuyodum ve ilerde almak istedigim motorun bi kawasaki oldugunu soyledim (ER-6f olur kendisi), ve şu cevapla karşılaştım, delimisin kawasaki ölüyo dedi ve bende ne nası yani diye kaldım. benim bildigim kawa. dunyada en koklu motor ureticilerinden biridir ve zx-10 gibi bazı modelleri gerçekten ust duzeyde başarılıdır. tabi bu benim bilgiklerim uluslararası bilgiler, turkiyede bi sorun varsa (distirbutor ile ilgili falan) ondan haberim yok.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bana göre doğru teşhis .. zaten böyle düşünen bir tek ben değilim ;)

ben geçen forumumuzdan biriyle msnde konusuyodum ve ilerde almak istedigim motorun bi kawasaki oldugunu soyledim (ER-6f olur kendisi), ve şu cevapla karşılaştım, delimisin kawasaki ölüyo dedi ve bende ne nası yani diye kaldım. benim bildigim kawa. dunyada en koklu motor ureticilerinden biridir ve zx-10 gibi bazı modelleri gerçekten ust duzeyde başarılıdır. tabi bu benim bilgiklerim uluslararası bilgiler, turkiyede bi sorun varsa (distirbutor ile ilgili falan) ondan haberim yok.

Marka fanatikliğini bunun için sevmiyorum.... Sizlerin bile beyninde yer etmiş...Daha kawasaki suzuki sahibi olmadan bunları söyleyebiliyorsanız buda benim tezimi doğrular....:cat::cat:

ya bırakın bu honda kawa suzukiyi falan gelin hepinizi hyocu yapalım alın birer tane gv 650 yarı ss yarı cruiser takılalım kardeş kardeş :wiinkk:

Marka fanatikliğini bunun için sevmiyorum.... Sizlerin bile beyninde yer etmiş...Daha kawasaki suzuki sahibi olmadan bunları söyleyebiliyorsanız buda benim tezimi doğrular....:cat::cat:

benim ağzımdan honda - yamaha - suzuki - bmw vs. vs.. bir marka çıktı mı ? türkiye de kawasaki nin parça sorunu olduğu herkes tarafından biliniyor . ayrıca ben de BMW motosikletleri çok seviyom ama hiç lafını bile etmedim . ayrıca 500 lük er 5 i honda cbf 500 den daha iyi olduğunu idda edende ben değildim :queen: . illa suzuki yada kawa sahibi olmama gerek yok etrafımdakilerin görüşleri beni yönlendiriyor adam parça sorunu yaşıyosa sırf markayı moklamamak için abi ben parça sorunu yaşamadım mı diyecek ? :bounce::bounce::farao:

benm beynimde yer eden o arkadas ile olan konuşma, benim hayalimdeki motor haala ER-6F (uluslararası ismiyle Ninja650r). Ben vaz geçmedim kawa.dan ama geçirmeye çalışan çok (sanki 1 ay sonra alıyorum...).

Ben Honda'dan şikayetçiğim kardeşim.Olmaz böyle bir şey yaaaaa. ::evil::

Sen o biçim CB 600 F Hornet yap. Sonra 20.000 ytl iste. :pr:

İnsaf yani.... ::cekic::

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
3000 € luk uçakla gelecek parça neymiş merak ettim... Çok eski bir modelin parçasıysa anlarım.....

2006 kasa yeşil zx-r6 ile bir araca yan tarafından çarpmış ve ön taraf hasar almıştı, o kısımdaki parçalar için istendi bu para.

Marka fanatikliği olsun diye yazmıyorum ama servisten çıkar çıkmaz satıp 1000RR aldı :queen:

vallahi hyosung içinde aynı şeyleri söylüyorlardı ama ben kesinlikle bu tür problemler yaşamadım. aksine çokta memnunum.

Hornet güzel motor arkadaşım ama 1 2 ay kullanınca o ışıl ışıl olan egzost yerleri varya önce laciverte sonra garip pis bir siyaha dönüyor.Onu neden düşünmemişler anlamadım.Ya bu arada isteyen istediğini alır.Bi tek honda iyi olsaydı diğerleri olmazdı o zaman.Bazen talihsizlikler oluyor parça biraz bekletiyor.Ama internet kullanan biriyseniz onunda çözümü var.:wiinkk:

Nasıl ve neden bu hale gelmiş bu başlık anlamadım :silent: Arkadaş bütün iyi niyetiyle Honda bayileri hakkında şikayeti olan varsa yazsın, Honda Türkiye'ye iletelim belki birşeyleri düzeltebiliriz diye başlık açmış, siz nerelere çekmişsiniz konuyu...

Honda' mı??? İstemem kardeşim...
Ben ömrümde Bu kadar ilgisiz alakasız bir yetkili satıcı görmedim. (Ankara Efe motor) Adamlar satıcı değil satmaycı... Tam 3 kere motosiklet almaya gittim üçünde de yaklaşık yarım saat teşhirdeki ürünlere baktım bir Allahın kulu da ilgilenmedi. İlk olarak 3 yıl önce falan Beat almaya karar verdim şehir içinde kolaylık olsun diye neredeyse satın diye yalvaracaktım en son sinirlenip çıktım. Daha sonra shadow bakmaya gittim kız arkadaşımla yine aynı ilgisizlik, yine çok sinirlendim ve çıktım. en son kask ve mont bakmak için 20 gün önce gittiğimde masada oturan yaşlı bir beyefendi ile yanında oturan bir hanımefendi vardı, yine yarım saate yakın montları inceledikten sonra orda oturan hanımefendiye bunun fiyatı nedir diye sorduğumda oturduğu yerden elindeki kalemle yanındaki yaşlı beyefendiyi işaret etti bende beyefendinin yanına gittim 10 dakika başında dikildim inadına ama kafasını bile kaldırmadı en son teşekkür ederek çıktım ama onu bile duyduklarını sanmıyorum unutmadan bu arada her gittiğimde içeride 1 yada 2 kişi vardı müşteri olarak en son gittiğimde ise hiç kimse yoktu yani müşteri çoktu da ilgilenmediler diyemeyeceğim...Yaşadıklarımdan sonra aklıma Gelen olasılıklar...

Madde 1: Honda bayisini zombiler işletiyor, ruhları bedenlerinden ayrılmış ama haberleri yok.
Madde 2: Patronlar müşteriyle konuşmayı yada muhatap olmayı yasakladılar..Eee ne de olsa Honda satıyorlar neyse artık...
Madde 3: Çalışanlar ya da patronlar körler ve sağırlar.
Madde 4: Artık Motosiklet satmayı düşünmüyorlar ancak Abiii ne olur şu 15 bin liralık motoru bana satın 50 bin lira vereyim diye yalvaranlara satmayı düşünüyorlar.
Madde 5: Honda da çalışanlar aslında Kawasaki'nin elemanları çaktırmadan oraya işe girmişler Honda'yı baltalamaya çalışıyorlar.
Madde 6:Ben ölüyüm ama hayattayım sanıyorum (6. His filmindeki durum) adamlar beni görmüyorlar.
Madde 7: Bu adamlar kime motosiklet satıyorlar da kime servis hizmeti veriyorlar çok merak ediyorum....?
Ankara Efe den sıfır motosiklet alan biri varsa Allah rızası için beni aydınlatsın.
İnadına Honda Almayacağım yarın bir gün honda aldığımı duyarsanız o zaman bu laflarımı yüzüme vurun... Ama VFR 800 e de ölüyorum be kardeşim. WFR 800 ün Honda yazısını silip de binsem ayıp olmaz değil mi:)

Ayrıca yukarda yazılan yazıların çoğu bana çok komik geldi. Bu markalar hiç birimizin babasının markası değil. Herkesin kendi motosikleti en güzelidir. Saçmalık... O zaman Dünyanın en iyi motosikleti DUCATI... Stooner amcam 3 kere 1. oldu süper motor hani honda nerde? Ayrıca en çok satılan en iyidir mantığında olan arkadaşlar bu fikirde çok mantıklı değil. Bu durumda en çok satan Şahin Türkiye'de kullanılan en iyi araba... Bırakın markalar ve marka sahipleri birbirini yesin... Yesinki bize de daha uygun fiyata daha kaliteli ürün alma şansı doğsun ... Biz hepimiz kardeşiz... Benim için Honda'ya, Kawasaki'ye, Suzuki'ye, Kanuniye, Mondial'e, Aprilia'ya v.s. v.s. hangi markaya binerse binsin motosikletçi motosikletçidir... Önyargılardan kurtulalım özgürlüğün tadını çıkaralım. Yaşasın motosiklet kardeşliği kahrolsun marka fanatikliği der ve bitiririm... Sevgiler saygılar....

Son düzenleme:
Bayiler farklı fiyatlar vererek (2006 modelleri 2007 diye tanıtmaya çalışarak) müşterisini elinden kaçırıyor...

Ben Honda İzmir yükseliş adlı bayisinin garip tutumu nedeniyle Yamaha R6 ya doğru yöneliyorum yavaş yavaş....

Bir de servis için yazılanlar doğru ise o zaman baya bir uzak durmak lazım gibi...

sayın Mavimerdiven'in yazısını şimdi gördüm hemen ekleyeyim dedim...

Hakikaten VFR 800 interceptor çok güzel ; ama alırsam honda yazısının üstüne stiker çekmeyi düşünüyorum demiştim bende Honda bayisinde...

Tesadüfe bakar mısınız ?

Bu kadar olur yani...

Son olarak ;

"AKLIMIN ALMADIĞI ŞU Kİ ;
HERKES KENDİ ELİNDEKİ MAKİNAYI ÖVECEKSE BUNUN PAYLAŞIMI NERDE KALDI...
3 GÜN SONRA MOTOR DEĞİŞTİRİP ; BU DEFA YOK ABİ BEN YANLIŞ BİLİYORMUŞUM HOTOMOTO DİİL ; KAMASUTA İYİ MOTOR DEMENİN ALEMİ NEDİR ?

""KÜÇÜKLERİN-HATTA MİNİCİKLERİN ÇOK YAPTIĞI ; BENİM BABAM SENİN BABANI DÖVER PANDOMİMİNDEN ÖTEYE GİTMEYEN SAÇMALIKLARA BİR SON VERSEK İYİ OLMAZ MI ?""

Saygılar....

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ankara Efe den sıfır motosiklet alan biri varsa Allah rızası için beni aydınlatsın..

Ben aldım;

Telefon açtım, fiyatı söyledi, hesap nosunu sordum ve eft yaptım, ertesi gün dosyayı yolladı, 2 saatte ruhsat çıktı.

Bir daha aradım kargoyamı verelim gelip mi alırsınız dediler, gelip alayım dedim.

Gittim kask alıcaktım ama beğenmedim, beğenmediğiniz şeyi almayın dedi, emanet kask verdi, istanbula gidince kargoyla yollarsınız dedi.

Döndükten 3 gün sonra telefon açtım kargonuz elinize ulaştımı diye, ne biçim insansın sen! insan sağ sağlim ulaştım diye telefon açıp haber vermez mi! meraktan öldük, kask nasılsa gelir... diye fırça yedim.

Acaba aynı yerde farklı kişiler mi duruyor bana da çok garip geldi şimdi.:silent:

Valla beat alanla 1000rr alan adamı aynı nitelikte değerlendirmiyorlar maalesef.Üzücü ama gerçek.Genede açılan yeni pekçok yer olmasaydı hala Kızıltopraktaki birkaç ukala bayinin afra tafrasını çekiyor olacaktık.

sayın Mavimerdiven'in yazısını şimdi gördüm hemen ekleyeyim dedim...

Hakikaten VFR 800 interceptor çok güzel ; ama alırsam honda yazısının üstüne stiker çekmeyi düşünüyorum demiştim bende Honda bayisinde...

Tesadüfe bakar mısınız ?

Bu kadar olur yani...

Belki de tesadüf değildir... Honda En iyi motosikletleri üreten markaların başında geliyor ama sanırım Bayileri seçerken hödüklük yarışması yapıp birinci olana bayilik veriyorlar. Sorun marka değil bence markanın pazarlamasından kaynaklanıyor.

Ben aldım;

Telefon açtım, fiyatı söyledi, hesap nosunu sordum ve eft yaptım, ertesi gün dosyayı yolladı, 2 saatte ruhsat çıktı.

Bir daha aradım kargoyamı verelim gelip mi alırsınız dediler, gelip alayım dedim.

Gittim kask alıcaktım ama beğenmedim, beğenmediğiniz şeyi almayın dedi, emanet kask verdi, istanbula gidince kargoyla yollarsınız dedi.

Döndükten 3 gün sonra telefon açtım kargonuz elinize ulaştımı diye, ne biçim insansın sen! insan sağ sağlim ulaştım diye telefon açıp haber vermez mi! meraktan öldük, kask nasılsa gelir... diye fırça yedim.

Acaba aynı yerde farklı kişiler mi duruyor bana da çok garip geldi şimdi.:silent:

Yazdıkların şaka gibi arkadaşım çok güldüm yaa... Teşekkür ederim.

Valla beat alanla 1000rr alan adamı aynı nitelikte değerlendirmiyorlar maalesef.Üzücü ama gerçek.Genede açılan yeni pekçok yer olmasaydı hala Kızıltopraktaki birkaç ukala bayinin afra tafrasını çekiyor olacaktık.

Beat'mi yada 1000 RR'mı almaya gittiğimi nerden anlıyorlar peki? Alnımda mı yazıyor ki ona göre ilgi göstersinler? İşin ilginç tarafı 40 yaşındayım ve her ne kadar zengin olmasam da zengin gösteriyorum her gittiğim yerde üstüme atlarlar extradan bir alıcı görüntümün olması da cabası... Ayrıca hakikaten gezmek için değil de almak için girerim bir mağazaya. Eğer içerde bir satıcı varsa bana mutlaka bir şey satar. Bence Honda Efe nin enayiliği hem de 3 kez yapmış oldukları enayilik. Eğer akıllı olsalardı pekala o gün itibarı ile bana bir shadow... Bugün itibarı ile bir VFR 800 satabilirlerdi...

Ama her işte bir hayır vardır diyorum iyiki satamamışlar... Biraz toparlayıp peşin para hiç kredi işine girmeden 2000-2004 arası R 1150 GS Alacağım. Yaşasın Enduro....

Karar verdim bu motorcuların çoğu oynak her gün başka model istiyorum ya var mı böyle bir şey... Tanıdığım her motosikletçi nin gözü dışarda... Sanırım En doğrusu Bir scooter, Bir Enduru, Bir cruiser, Bir naked, Bir de Racing almak... Mutsuz motosikletçi yoktur az motosiklet vardır:) :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar