Honda' mı??? İstemem kardeşim...
Ben ömrümde Bu kadar ilgisiz alakasız bir yetkili satıcı görmedim. (Ankara Efe motor) Adamlar satıcı değil satmaycı... Tam 3 kere motosiklet almaya gittim üçünde de yaklaşık yarım saat teşhirdeki ürünlere baktım bir Allahın kulu da ilgilenmedi. İlk olarak 3 yıl önce falan Beat almaya karar verdim şehir içinde kolaylık olsun diye neredeyse satın diye yalvaracaktım en son sinirlenip çıktım. Daha sonra shadow bakmaya gittim kız arkadaşımla yine aynı ilgisizlik, yine çok sinirlendim ve çıktım. en son kask ve mont bakmak için 20 gün önce gittiğimde masada oturan yaşlı bir beyefendi ile yanında oturan bir hanımefendi vardı, yine yarım saate yakın montları inceledikten sonra orda oturan hanımefendiye bunun fiyatı nedir diye sorduğumda oturduğu yerden elindeki kalemle yanındaki yaşlı beyefendiyi işaret etti bende beyefendinin yanına gittim 10 dakika başında dikildim inadına ama kafasını bile kaldırmadı en son teşekkür ederek çıktım ama onu bile duyduklarını sanmıyorum unutmadan bu arada her gittiğimde içeride 1 yada 2 kişi vardı müşteri olarak en son gittiğimde ise hiç kimse yoktu yani müşteri çoktu da ilgilenmediler diyemeyeceğim...Yaşadıklarımdan sonra aklıma Gelen olasılıklar...
Madde 1: Honda bayisini zombiler işletiyor, ruhları bedenlerinden ayrılmış ama haberleri yok.
Madde 2: Patronlar müşteriyle konuşmayı yada muhatap olmayı yasakladılar..Eee ne de olsa Honda satıyorlar neyse artık...
Madde 3: Çalışanlar ya da patronlar körler ve sağırlar.
Madde 4: Artık Motosiklet satmayı düşünmüyorlar ancak Abiii ne olur şu 15 bin liralık motoru bana satın 50 bin lira vereyim diye yalvaranlara satmayı düşünüyorlar.
Madde 5: Honda da çalışanlar aslında Kawasaki'nin elemanları çaktırmadan oraya işe girmişler Honda'yı baltalamaya çalışıyorlar.
Madde 6:Ben ölüyüm ama hayattayım sanıyorum (6. His filmindeki durum) adamlar beni görmüyorlar.
Madde 7: Bu adamlar kime motosiklet satıyorlar da kime servis hizmeti veriyorlar çok merak ediyorum....?
Ankara Efe den sıfır motosiklet alan biri varsa Allah rızası için beni aydınlatsın.
İnadına Honda Almayacağım yarın bir gün honda aldığımı duyarsanız o zaman bu laflarımı yüzüme vurun... Ama VFR 800 e de ölüyorum be kardeşim. WFR 800 ün Honda yazısını silip de binsem ayıp olmaz değil mi
Ayrıca yukarda yazılan yazıların çoğu bana çok komik geldi. Bu markalar hiç birimizin babasının markası değil. Herkesin kendi motosikleti en güzelidir. Saçmalık... O zaman Dünyanın en iyi motosikleti DUCATI... Stooner amcam 3 kere 1. oldu süper motor hani honda nerde? Ayrıca en çok satılan en iyidir mantığında olan arkadaşlar bu fikirde çok mantıklı değil. Bu durumda en çok satan Şahin Türkiye'de kullanılan en iyi araba... Bırakın markalar ve marka sahipleri birbirini yesin... Yesinki bize de daha uygun fiyata daha kaliteli ürün alma şansı doğsun ... Biz hepimiz kardeşiz... Benim için Honda'ya, Kawasaki'ye, Suzuki'ye, Kanuniye, Mondial'e, Aprilia'ya v.s. v.s. hangi markaya binerse binsin motosikletçi motosikletçidir... Önyargılardan kurtulalım özgürlüğün tadını çıkaralım. Yaşasın motosiklet kardeşliği kahrolsun marka fanatikliği der ve bitiririm... Sevgiler saygılar....