- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
En kötü motor Honda, kimse binmesin. Kenan Sofuoğlu (Supersport Dünya Şampiyonu 600RR), Sinan Sofuoğlu (Türkiye Pist Şampiyonu 600RR), James Toseland (WSBK Şampiyonu 1000RR), Philip McGuiness (Isle Of Man TT Supersport, Superbike Şampiyonu 600RR, 1000RR) bu adamlar da yanlış seçim yapmışlar. Honda en güçsüz, en kalitesiz, servisi en kötü motordur.
@MNY46
Sen Kawasaki servisi olduğundan tabi ki bu markayı savunacaksın. Benim bu forumda bugüne kadar yazdığım hiçbir şey kulaktan duyma şeyler değil. Kawasaki'nin Türkiye'de tutulmadığı satış rakamlarından belli. Servisi ve satış sonrası hizmet rezalet. Motor çok iyi olsa bile (ki iyi değil) insanlar motoru aldıktan sonra yaşayacakları problemler nedeniyle tercih etmiyor Kawasaki markasını. Erhan'ın ER-5 ini satmak istedik, Z-Moto yüzümüze bile bakmadı. Kendi sattığı motoru sanki çöpmüş gibi değerlendirdi. 3-4 ay parça bekleyenler var. Sen ne dersen de... Kawasaki'nin tek taktir ettiğim makinası ZX-636R, o da herhangi bir sınıfa giremiyor, 600cc sınıfına giremiyor, 1000cc sınıfında yarışmak zorunda kalıyor.
@alp_tunay
Önce altındaki motora bak ondan sonra konuş. Hayır, beni tanımasan, motor geçmişimi bilmesen diyecem ki adam abuk subuk konuşuyor. Benim binmediğim makina yok, her servisin de ne mal olduğunu biliyorum. Siz şunu anlamıyorsunuz; Honda Türkiye'de en çok satan, en çok tercih edilen markadır. Bunun nedenini hep göz ardı ediyorsunuz. Distribütör ile markanın kendisinin olması arasında dünya kadar fark vardır. Bu hem satış fiyatına yansır, hem de servis kalitesine.
Altımdaki makinaya baktım az önce..... Şimdi konuşayım.....Müsade varmı?....
Altımdaki makinanın bir naked olması ve bu tarzdan hoşlanıyor olmam kendi tercihim...
Race lerden hoşlanmıyor olmam yorum yapmama engel mi?..... Bana bedava da versen o altındaki motora binmem.... Her insanın tarzı vardır değilmi?...
Race ler hakkında yaptığın yorumları okuyorum....Genelde hepsini ilgiyle izliyor ve takip ediyorum... Arada esprili cevaplarda yazıyorum... Ama senin peşinden gelen sana özenen bir takım kişilerin tepkisinden dolayı dikkat ettiysen yazmıyorum....
Memlekette motorculuğu bilen sadece race kullananlarmıdır?.... Yapmayın allahınızı severseniz..... Sen hadi tecrübelerini yazıyorsun paylaşmak istiyorsun ama bahsettiğim adamlar bana bile öğüt veriyorlar.....
Bende her motora bindim....Sahibi olmadım ama mutlaka binmişliğim vardır.... Bu sitede beni tanıyan Ankara Mt nin elemanları bilirler.... Son üç yılım devamlı türkiyenin en iyi tamircisi diyeceğim (bunda çok ciddiyim) kişinin yanında geçti... Servislerin ne olup ne olmadığını biliyorum... Nelerin döndüğününden haberim var.... Belki senin teoride bildiğin şeyleri ben içinde bizzat yaşadım...
Ama birisi kalkıpta bir markanın sempatizanlığını alelade her yerde yaparsa iyice bıkıyorum.... Bana motoru sevdiren adam Doohan ve altındaki değişmez makina Honda dan nefret eder hale geldim.....Severek bindiğim ama çaldırdığım kinetix ten birdaha almaya niyetliydim ama vazeçtim....Sırf honda diye.....
Adanadan bir arkadaş var...Bunrecu ydu sanırım....Honda bayisinde çalışıyor... Motorcu el kitabı getirtmişler... Honda satıyormuş...10 ytl.... O da şikayet ediyor...10 ytl olurmu diye..... Bir el kitabı 10 ytl ye satan marka işte bu...
Asıl beni rahatsız eden hep kulaktan dolma şeylere inanıp bu marka tu kaka o kötü bu yaramaz.....Ama hiç bişeyden haberi olmadan daha ilk motoru olup Hayat ondaaaaaaaaaa diye bağıran arkadaşlar....... Neye istinaden bunu diyebiliyorlar?....
Şöyle düşünmeme yol açtı.... Bir arkadaşımız var..Adı Mehmet...Nicki Boy.... Her seferinde her konuda bişey anlatırken mutlaka biyerden hondadan bahsedip övüyor..... Sana bişey diyemem kendi makinan....Övüceksin tabi...Ama adamlar körü körüne atlıyor Boy abimiz de bu markayı seçiyor diğerleri kötü....
Anlatabildim mi bilmiyorum.... Senle şahsi problemim yok olamaz da zaten.... Hala senden aldığım botları giyiyorum çünkü....Bu siteye de senle olan alışverişim sayesinde üye olmuştum....
Yengeye selam......:rendeer::rendeer::rendeer:
Bu arada motorumu inan çok seviyorum.... Büyütmek istemem sanırım uzun süre....Ama alırsam ya Fazer1000 yada suzuki gsx1000r alırım... Honda seçeneklerimde yok bile.....