En kötü motor Honda, kimse binmesin. Kenan Sofuoğlu (Supersport Dünya Şampiyonu 600RR), Sinan Sofuoğlu (Türkiye Pist Şampiyonu 600RR), James Toseland (WSBK Şampiyonu 1000RR), Philip McGuiness (Isle Of Man TT Supersport, Superbike Şampiyonu 600RR, 1000RR) bu adamlar da yanlış seçim yapmışlar. Honda en güçsüz, en kalitesiz, servisi en kötü motordur.
@MNY46
ama napalım kulaktan dolma onun bunun dedıgı sozlerle kawasakı kotulenıyo...
Sen Kawasaki servisi olduğundan tabi ki bu markayı savunacaksın. Benim bu forumda bugüne kadar yazdığım hiçbir şey kulaktan duyma şeyler değil. Kawasaki'nin Türkiye'de tutulmadığı satış rakamlarından belli. Servisi ve satış sonrası hizmet rezalet. Motor çok iyi olsa bile (ki iyi değil) insanlar motoru aldıktan sonra yaşayacakları problemler nedeniyle tercih etmiyor Kawasaki markasını. Erhan'ın ER-5 ini satmak istedik, Z-Moto yüzümüze bile bakmadı. Kendi sattığı motoru sanki çöpmüş gibi değerlendirdi. 3-4 ay parça bekleyenler var. Sen ne dersen de... Kawasaki'nin tek taktir ettiğim makinası ZX-636R, o da herhangi bir sınıfa giremiyor, 600cc sınıfına giremiyor, 1000cc sınıfında yarışmak zorunda kalıyor.
@alp_tunay
Yaw sen onlardan iyimi bilcen.... Bide itiraz ediyon.....
Önce altındaki motora bak ondan sonra konuş. Hayır, beni tanımasan, motor geçmişimi bilmesen diyecem ki adam abuk subuk konuşuyor. Benim binmediğim makina yok, her servisin de ne mal olduğunu biliyorum. Siz şunu anlamıyorsunuz; Honda Türkiye'de en çok satan, en çok tercih edilen markadır. Bunun nedenini hep göz ardı ediyorsunuz. Distribütör ile markanın kendisinin olması arasında dünya kadar fark vardır. Bu hem satış fiyatına yansır, hem de servis kalitesine.