Rashit
*2007 modeller çok hoşuma gitti ama Türkiye 'ye gelmemiş henüz sizce ne zaman gelir hemen almak istiyorum ben motoru bu hafta beklemeye değer mi?
2007 modeller bu ay kesinlikle gelmez... Belki 2-3 ay sonra...
*Lastikleri ince geldi bana biraz değiştirmek istesem kalınlaştırmak ne kadar kalınlaştırabilirim ve bana maliyeti ne kadar olur?
Lastiklerden sadece arkayı kalınlaştırabilirsin... En fazla 130/70/17 takılabilir...
Pirelli Sport Demon & Michelin Sporty 100$ civarı
Pirelli Mt75 70$ civarı
*En fazla kaç basıyor zorlarsanız kullananlar 140 ı geçmez dedi.
140'ı geçmez... Hatta 140 için şartların iyi olaması gerek (yol,rüzgar)
110-120 rahat görebilirsin...
* Temiz kırmızı siyah ne kadara bulurum sahibinden.com a baktım 4000 falan 2.el alacağım ama 2. ele de 4000 vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Çünkü 0' 5500 YTL.
Temiz 3.500 ile 4.000 arasında bulabilirsin... Km'si önemli değil , nasıl ve ne şartlarda kullandığı önemli
*Kırmızı siyahlarda alt tarafının gri olması pek hoşuma gitmiyor oranın da siyah olmasını istiyorum. Boyatabilir miyim belli olmadan fabrika çıkışlı gibi görünmesin sağlayarak? Boyatırsam satarken fiyatı düşürür mü? Çünkü çok kullanıcağımı sanmıyorum en fazla 6 ay sonra değiştiririm daha büyük bir şey alırım.
Boyatabilirsin , fakat orjinalliği gideceğinden satarken fiyatı düşebilir...
* Ön camını siyah film çekmek istiyorum. Bunu nasıl yaparım maliyeti nedir?
Bunun maliyeti ucuz, çeken arkadaşlar var , ben ise orjinal aldım 130 ytl
* Ben kask, eldiven vs. takmayı seven biri değilim kaskı mecburen takacağım fakat diğerlerini takmasam ceza var mı?
Ceza yok , fakat kendi cezanı kendin verirsin...
60 km ile bile düşsen ilk ellerini koyacağın için ellerin parçalanır , sonrasında dizini koyarsın , eğer diz kapağın kırılmazsa dizin parçalanır...
Hastane masraflarını öderken keşke o paraya eldiven , dizlik ve ceket alsaymışım dersin.
*Son olarak bu hafta cumartesi kesin alacağım motoru bildiğiniz 2. el kırmızı siyah Anadolu Yakası'nda özellikle elinde motor olan bildiğiniz bir dükkan var mı?
Kırmızı siyah şu an 0 olarak yok fabrikada sanırım... ama turuncu siyah çok var. 2. el bilmiyorum.
Ayrıca not: Geçen gün fazla tecrübesi olmayan ve korumasız 600F'li bir arkadaşımız sahil yolunda kaza yaptı , durumu ağır... Tek gözünü kaybetti , ve vücudunun durumu pek iyi değil...
Ben neden paraya bayılıp kaliteli üst baş ve kask aldım dersiniz? Hayatımın kalanını gözlerim görmeden geçirmemek için!!!
Buna rağmen bugün sahilde yine korumasız bir 600F sürücüsü gördüm , Allah akıl fikir versin... Birşeyi kaybetmeden değerini anlamıyoruz ne yazıkki. Dua edin bu sizin bir parçanız olmasın!