Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
loyttttt artçı alabilecek kimse yokmu:silent:
tüzemen;675387' Alıntı:Umarız katılım fazla olur.
HAZIRMIYIZZZZ ARKADAŞLARRRRRRRR Angara yolcularıııMotosiklet netten kimler geliyor aceba?
Hani kimler geliyorlar arkadaşlar?:queen:
loyttttt artçı alabilecek kimse yokmu:silent:
kardeşim nbr ben olabilirim artçı benim motor serviste çıkamayacak sanırım ne dersin 5055845131 habar bekliyorum
kore gunu ilan etmis melih gokcek 19 mayis a alternatif, ayar oldum
Not: Tüm dini bayramlar ve önemli günler (kadir gecesi gibi, kandiller gibi) hicri takvime göre belirlenirken ve bu nedenle her yıl yaklaşık 10 gün geriye kayarken (ramazanın başlangıcı gibi), Peygamberimizin doğumunun kutlandığı hafta sizce neden miladi takvime göre belirlenerek kutlamalar 23 Nisanı da içine alıyor? Miladi takvime göre kutlanan tek önemli günün bu olduğunu biliyor muydunuz? Hz. Muhammed (s.a.v) 'in doğum günü Mevlüt Kandilimizdir! Dünya üzerinde Miladi takvime göre dini gün belirleyen tek müslüman ülke de biziz,bilginize.. Ben mi çok şüpheciyim acaba?
Etkinlik amacımız, Anayasamıza göre laik, sosyal, hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti' nin kurucusu Ulu Önder Atatürk' ü ziyaret etmek ve bizlere armağan ettiği bayramı, bize yakışan şekilde kutlamaktır.
***Kortej sırasında Yunuslar ve Şahinlerin yanı sıra yine bazı arkadaşlara görev düşecektir. Görevli arkadaşlarımız, üç sıralı kortejin çevresini, her beş sırada bir dizilecek şeklinde çevreleyecektir. Amaç kortejin düzenini sağlamaktır.
***Kortejde bayrak ve Atatürk resmi dışında başkaca, flama, bayrak, pankart taşınmasına izin verilmeyecektir. Katılımcılar, Kulüp, dernek, gurup bayrağı taşımak isteyenlerse, bunlar 15x30 ebatlarından daha büyük olamayacaktır.
***Sürücü ve artçılar mutlak kask takacaktır. Kask takmamakta israr edenler korteje alınmayacaktır.
*** Sürücü ve artçıların üzerinde, başka ülke bayrağı, siyasi parti bayrağı ya da sembolü, türkçe yada yabancı dilde slogan taşıyamayacak. Bu tür giysi giymiş kişiler korteje sokulmayacak.
*** İçeriği ve şekli ne olursa olsun asla pankart taşınamayacak.
***Hiç bir slogan atılmasına izin verilmeyecektir.
***Kotej içinde, teker yakmak, tekere kalkmak gibi hareketlere asla izin verilmeyecektir. Bu tür kişiler görevlilerce uyarılacak, uyarıyı dikkate almayanlar resmi görevlilere bildirilecek, kortej dışına çıkarılarak, hakkında işlem yapılacaktır.