2007/ 1000 Motosikletle 19 Mayıs'ta Anıtkabir'deyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokay milleti zehirliyince en arkaya attilar, komsu ophicornusun debriyaj teli koptu, caglayan abi onlerdeydi, evren geride kaldi hic gormedim cimer abi acikcasi biz de beraber gitmemize ragmen kortejde dagildik :mrgreen::cat:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Zaten hiç toplanmıyosunuz demiyorum ki ben.. Aksine toplanıp kimseye haber vermiyosunuz.. Daha doğrusu; haklı olarak bi arkadaş grubunuz oluşmuş,samimi olduğunuz,belli ki uzun zamandır tanıştığınız.. Foruma mesaj yazmaktansa cebe mesaj atmayı tercih ediosunuz.. Aman ha bunu öle büyük bi alınganlıkla kırılganlıkla söylüyorum zannetmeyin.. Söledim zaten "haklı olarak" diye.. Ama gezileri geçtim bari 19 mayıs gibi toplantılara toplu gitmek için önceden ve herkese haber verilse.. (Mail atıldı diyecekler için önceden söyliyim; gelmiş ama buluşmaya ramak kala.. ::huuuh:: )

abi gayet haklısın , işte herkesin ayrı bir yoğunluğu var onu aşıp ta organizasyon yapmak zorlasıyor. ben mesela haftaya cumaya kadar mesaj yazamıcam örnek vermek gerekirse , genelde pro toparlıyodu bizi o da iş düzenini oturtuncaya kadar salla pati gidecek sanırım ..

yine de forumda cok önceden kortej buluşma noktası yazılmıstı , illa saymak gerekirse katılan motosiklet net üyelerini yazalım buraya belki 50 üyemiz çıkar ( gerek yok ama sayı merakı var genel olarak forumlarda :) )

motosiklet dünyası garip küçük küçük dünya kadar grup var , mesela motokankacılar :p :p :)

Fotoğraf çeken ellerine, vites atan ayaklarına sağlık :).
16. resimdeki motor da pek bir hoş, nedir ki acaba?

Son düzenleme:

YeK

emrahsaglik eline sağlık, sen olmasan resim mesim
göremiycez. Ama ben kendimi yine göremedim:pale:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar