2007/ 1000 Motosikletle 19 Mayıs'ta Anıtkabir'deyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben cvp veriyorum saat 14 hareket , ama siz 13.30 gibi orda olursanız daha iyi olur...

ama grupça buluşmanızın saatini bilemiyorum :(

mbinli yaptığı son açıklama....

Buluşma yerinde küçün bir değişiklik var.

Şuan AKM' de iş makinaları fuarı var. Her ne kadar giriş alanı ve yan yol bize tahsis edilmiş olsada, fuar kargaşası içinde toplanmayı uygun bulmayarak hemen AKM ana kapısı karşısındaki alanı kulanmaya karar verdik.
Bu alan, Paraşüt Kulesi ve Kore Anıtının arkasındaki alan olup, Gar' ın tam karşısında ve 19 mayıs stadyumu yanındaki(dışında) Eşref Apak Atletizim sahasıdır.
Asayiş (Yunuslar) Merkezi yanında giriş kapısı olsada alanın ana kapısı Gençlik parkı tarafındadır. Özellikle gurup olarak geleceklerin ana kapıyı kullanmasını tavsiye ederim.

Her ne kadar AKM ' nin iki kapısında da görevli arkadaşlar olacak ve gelenleri buluşma yerine yönlendirecekse de, bu konu dikkate alınmalıdır.

Yazmış ya arkadaş işte toplanılacak yeri, saatte bi değişiklik olmadı,yine 2 de buluşuluo! Dolayısıyla okuyan herkes biliyo alp_tunay abi.. İnşallah yarın katılıcaz bi aksilik olmazsa.. Ama ben sen gelmiosun diye biliodum..

YeK

Geliyorum bu sefer, hiç bir bahanem yok...
Seve seve...
Görüşmek üzere arkadaşlar...

YeK

buluşma yerinin tam nokta olarak
google earth resmini koyabilirmisiniz arkadaşlar...
lütfen...
görüşmek üzere

Yanlış anlamadıysam bu kırmızı alanda toplanılacak.. Tandoğana giden yol die gösterdiğim sadece yönünüzü anlayın diye.. Çünkü istikamet tam aksi yön olan,ulus yönü olacak(yine anladığım kadarıyla)..

Abi yol üstünden girilio işte.. Çizdiğim dörtgenin sol tarafından yani.. Bi de tekrar söylemiş olayım,ben anlatılanlara göre çizdim bunu,yani mekanı ben ayarlamış değilim.. Ama paraşüt kulesinin arkasındaki boş alan burası oluyo.. Ben de yarın 13.30 gibi gidicem.. Nasıl olsa adresi tam bilemesek de 1000 e yakın motorcuyu görürüz di mi :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
artçı alabilecek kimse yokmu yaff ben okula gidiorum 19 mayıs için varsa beni artçı alabilecek arasın plss 05357858348:pale:

Bu gün hepimizin bayramı...

Tüm yurttaşlar sokaklarda ellerinde bayraklarla, kortejde motorlarla demokratik, laik Türkiye sevgisiyle kenetlenecek...

Ne mutlu bizlere; böyle bir etkinlikte, böyle bir günü paylaşacağımız için...

Motosikletiyle gelenlere motosikletsiz sevdikleri de güzergah üstünde katılabilirler... Çevrenizi haberleyiniz, bekleriz.

Arkadaşlar buluşma alanı girişini bulamamak diye birşey yok, rahat olun. bugün 12'den itibaren buluşma alanı çevresinde görevli artkadaşlar size yol göstermek için bulunacak. siz yakın biryerlere gelin yeter. mutlaka size yol gösterecek bir görevli göreceksiniz.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bayrak motorumun neresine asabilirim fikri olan :) yeni uyandımda ayılamadım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar