- Konu Yazar
- #1,461
Telefonlaşırız kardeş, hava bozuk gibi. Pilav işini ayarladın mı?
pilav filan yok
Telefonlaşırız kardeş, hava bozuk gibi. Pilav işini ayarladın mı?
Merhaba Hemşehriler..
Motogezgin grubu olarak 21-22-23 Nisan tarihlerinde becerebilirsek bir Konya gezisi planlıyoruz.. Konyayı az çok biliyorum memleketim olması hasebiyle ama yine de yardımlarınıza ihtiyacım olabilir. Nerede kalınır nereleri gezmek gerekir . Şehir içinde nasıl bir rota takip etmek gerekir. Hangi müzeler kaç liraya gezilebilir ve hangi saatlerde gezilebilir. Bir Konya gezisi için ne kadar vakit ayırmamız dogru olur gibi konularda yardımınıza ihtiyacımız var..
Bu konularda fikir alışverişinde bulunabilirsek bizde ona göre bir planlama yaparız diyorum..
Fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
Selamlar
21-22 tarihleri arasında yardımcı olabiliriz. Nereden gelip hangi istikamete gidecekseniz bilgi verirseniz biz de ona göre hazırlık ve plan yapabiliriz. Tarihi eserler, doğa gezileri, yemek, konaklama vs vs. . Aynı zamanda Konya da rehberlik yapan arkadaşlarımız da var, her şekilde yardımcı oluruz.
Arkadaşlar ben cumartesi gece istanbula yolcuyum. Pazar günü fuarı gezip geleceğim. Gelmek isteyen olursa beraber gidebiliriz. istanbuldan istediğiniz var mı :mrgreen:
görüşmek üzere.
hımm iyi fikir![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()