- Motosikleti
- Voge 250RR
- Konu Yazar
Tek şeritli tek yönlü yolda gidiyorum 30la falan akıyor trafik ne onumdekine yanasiyorum ne arkamdakini rahatsız ediyorum sadece tek yaptığım boş ve sabit hızla akan yollarda yaptığım gibi slalom yapiyorum arkamdaki araç selektör attı korna çaldı yanaştım sola cüzdanını gösterdi polisim dedi ben de napiyim polissen ben bişey yapmiyorum dedim. Sonra da neyse plakanı aldım dedi belli ki canı sıkılmış hava atıcak konuscak birini ariyo ben de sürdüm devam ettim
Ben zaten arkadaşın genç olmasından aklınca dalga geçtiğini düşünüyorum polis olmadığını da polisin trafik cezası kesemedigini de biliyorum da merak ettiğim böyle bir senaryoda trafik polisi isterse ceza yazabilir mi
Ha polissen de yaz cezayı kes, cüzdanı çıkarınca kendini havalı mı saniyon devletin memuru değil misin sonuçta
Ben zaten arkadaşın genç olmasından aklınca dalga geçtiğini düşünüyorum polis olmadığını da polisin trafik cezası kesemedigini de biliyorum da merak ettiğim böyle bir senaryoda trafik polisi isterse ceza yazabilir mi
Ha polissen de yaz cezayı kes, cüzdanı çıkarınca kendini havalı mı saniyon devletin memuru değil misin sonuçta