trafikte neden doğru düzgün kurallara uyulmaz ki ? düm düz git işte ne var yani slalom atınca ne oldu aferin mi dediler madalyamı taktılar adı üzerinde trafik kuralı
böyle magandalara para cezası da yetmiyor bir ekip olacak olay yerinde para cezasından sonra adam akıllı pataklayacaklar
bizim bi grup eleman var gençler 1 tanesinde ehliyet yok yaklaşık 7 8 aydır öyle geziyor abisi git ehliyet al diyoruz abi bi kere ceza yemeden almam diyordu kaskı montu eldiveni çok iyi dainese shoei vs motoru da 125 cc çinli
cumartesi akşam iş çıkışı bir pastanede oturup kahve içiyorlar çıkışta peşlerine sivil ekip takılıyor bunları tıs tıs takip ediyor ehliyeti olanlardan biri yolda makas vs atarken polis patlatıyor anonsu diyor ki çek sağa o anahtarı senin bi tarafına sokarım

neyse elemanlar hiç kaçmıyor kuralı çiğneyene ceza yazıyorlar diğerlerine birşey sormuyor çünkü sadece o apache lik yapıyor neyse ceza kesip basıp gidiyor bunlar durum değerlendirmesi yaparken polis kavşaktan u dönüşü yapıyor gelip diğerlerinden ehliyet istiyor tabi ehliyet yok 23 k yapıştırıp gidiyor

bu akşam yanına uğradım oğuz borcunu ödedin mi diyorum devlete

yok abi maaş alınca direk maliyeye havale yapacağım diyor aferin abicim 1 ay bedavaya çalış aklın başına gelsin dedim gülüyor
gençler yaşlılar orta yaşlılar kurallara uyalım uymayanlara karışmayalım onları TÜRK polisi yakalar