Aman Allah'ım ne kadar da cesur, yiğit, yavuz, sek erkeksin sen öyle
Tam bir yürüyen "[mafya dizisi karakteri] en iyi raconları"
Sen nasıl yetiştin bilmem ama çoğu kişinin daha gençken öldüğü veya sakat kaldığı motosiklet üstünde 40ında 50sinde 60ında devam eden abilerimiz var burada. İstersen bi otur dinle. Belli ki bir şeylerde düzgün yetişmişler.
Dinlememek de sana kalmış. Devlet memurunun sana acıyıp ceza yazmamasını bile böbürlenerek anlatıyorsun. Hırbonen için fazla kalitesiz.
Seni yetiştirirken, bu duruma düşmemeyi, haksızken atar yapmanın magandalık olduğunu söylemeyi unutmuşlar. Onu da burada öğrenirsin sorun değil. Bak bu gün yanlışlıkla üzerine kırdığım araç benimle iletişime geçmeden sağa çekip dörtlüleri yakıp, yaklaşınca camı açıp özür diledim. Çünkü haksızlıklar. Bu erdemdir. İnsanlara hem rahatsızlık verip, hemde gözlerini korkutsam gece uyuyamam, bunun adıda vicdan.
Ben her mesajımda daima diğer sürücülere saygılı olduğumu ve olmanın da önemli bir şey olduğunu anlattım. Anlayabilen insan anlıyor, anlamakta zorluk çeken orta yaşlı insanlarsınız belli ki, madem siz benim yetiştiriliş biçimime dil uzatacak kadar cüret gösterebiliyorsunuz ben de sizin hakkınızda yorum yapabilirim diye düşünüyorum.
Öncelikle arkadaş ironik bir dil kullanarak benim lafımı başka yerlere çarpıtmış ben de o beni kendi nasıl isterse anladığı için veyahut doğru anlamasına rağmen makara yaptığı için ironik bir dille cevap vermişim. Ki o cümleyi göstersen cümlenin ciddi olmadığını ironik bir açıyla yazıldığını ilkokul çocuğu da anlar, belli ki aileniz size yeterli eğitimi sağlayabilecek imkanlar sunamamış gördüğüm kadarıyla.
Hayatımın her noktasında her zaman bu ülkedeki "sek erkek" anlayışından uzak kalmaya çalışmış ve kalmışımdır. Asıl erkekliğin gerektiği yerde sessiz kalmanın, gerektiği yerde cevap bile vermemenin olduğunu emin olun sizin sülalenizde kaç erkek varsa hepsinden daha iyi biliyorum. Ceza yazmamasındaki değindiğim nokta konunun başında da söylediğim gibi arkadaş memur değil, benimle dalga geçtiğini zanneden birisi. Zaten bu yüzden ona saygı duymadım ya,
konunun her mesajımda defalarca kez devletin polisine sonsuz saygım olduğunu söylememe rağmen hiçbirini göremeyecek kadar hırtosunuz işte, kendinizi sırf yaşınız dolayısıyla bilgili, birikimli insanlar olarak görürsünüz.
Defalarca kez söylüyorum benim kural ihlali yaptığım yerler vardır evet ama etrafımdaki insanlara her zaman saygı duyarım, onların benden hiçbir farkı olmadığını bilirim. Kırmızı ışıkta aradan ilerlerken önümde mesafe yoksa saygısızca korna çalıp el kol yapıp yol istemem beklerim, çünkü bilirim ki öndeki araba zaten beni görürse bana yol verecektir, vermezse de onunla beraber beklerim.
Benim burada garibime giden yargısız infaz yapmanız veya kısa cümlelerden direkt kişilik analizi yapmayı kendinize layık görmeniz de değil, defalarca kez kendimi düzgünce açıklamama rağmen anlayamayıp bunları yapmanız. Kim bilir kaç yaşınızdasınız ama daha henüz türkçeyi doğru düzgün anlayabilecek kapasiteye ulaşamamış, bana itham ettiğiniz insanlara saygı duymayı edinememiş zavallı varlıklarsınız.
Benim büyüğüm olmayı hak edenler kendine yakışan cevabı verdi kimisine teşekkür etmişimdir kimisinin mesajını beğenip geçmişimdir kimisine de düzgünce cevap vermişimdir. İroniden anlayamayacak insanlarsınız,
defalarca kez söylediğim gibi yine tekrar söylüyorum olay burada benim slalom yapmam slalomun kural ihlali olması değil kişinin polis olmama ihtimali ve polis olsa bile bana olan tavrı. Siz bildiğinizi okumaya devam edin hayatınızdaki en büyük başarı da benim size uğraşıp bu kadar cümle yazmam olmuş olsun