Viraj Öğrenmenin Altın Kuralları

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Sampsonte kardeşimizin bu bir kaç gündür dötü kadayıf olmuş üyelerle polemiğe girmemesini ben çok yadırgadım. Böyle olmuyor, keyifli değil. O bize laf sokacak, biz de cevaben laf sokacağız, böyle musiki korosu gibi olgun olgun, efendi efendi cevap vermeler yakışmadı. Forum bu şekilde tat vermiyor.
bu aralar meşgulüm yoksa....

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Hoca kapalı alan hakimiyet eğitimlerinde pek çok istasyon var, bu 8 de onlardan biri, yine de bu eğitimlerde umduğunu bulamayan ve sana ulaşamayan adam nereye gitsin? Bu eğitimler nerede olur? Kim verir?

Şükrü Şimşek iyi diye biliyorum. Uğur Hoca da iyi diye duydum. Para bulurda fitesli motor alirsam ikisindan birine ulasacagim

Sükrü Simsek . Tek gecerim ....

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Sükrü Simsek . Tek gecerim ....
Ben 2025 mayıs başında vstrom'u yeni almış ve xmax'dan sonra üzerine bile tırmanamam bunun deyip bir sürü eğitmen arayıp hepsinin 1-2 ay sonrasına kadar dolu olmasından ve vstrom'u 1-2 ay üzerine bile binemeden İstanbul'da bırakmak istemediğim için okuldan emekli arkadaşlarımdan İzmir'de İMÇ akademi'de eğitim ala ala en sonund akendine de eğitmen sertifikası almış arkadaşımı aramış, bana eğitmen bul senin çevren geniştir deyip araya onu sokup onların İMÇ'de eğitmen olup İstanbula taşınınca kendi kurumunu kurmuş bu eğitmenden eğitim almıştım, kendisi dışında A sınıfı eğitmen başkaları ve yardımcıları da vardı, 9 kişi grup halinde kapalı alanda eğitim almıştık, çok faydasını görmüştüm, eğitim alanına xmax ile gidip eğitimi tamamlayıp ertesi gün 200km yoldan otobandan motoru eve getirebilmiştim.
Web sitesi linki bu: https://www.muratbayramakademi.com/#ekibimiz_0_178387

Bu sayfada bir fotoda benim vstrom'un gagası da çıkmış. :)
4e49916db6d94bcfbe21531a4a717044_Large.png

instagram linkini atayım: https://www.instagram.com/murat.bayramakademi/

Genel olarak eğitimden memnun kalıp çok şey öğrenmiştim. Ehliyeti alır almaz xmax scooter ile 16bin km yol yapmıştım, hiç vitesli ile tecrübem yoktu, sıfırdan öğrendim gibi olmuştu. Fırsat olursa eğitimlere devam etme niyetim var ama geçen sezon vakit bulamadım.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Ben 2025 mayıs başında vstrom'u yeni almış ve xmax'dan sonra üzerine bile tırmanamam bunun deyip bir sürü eğitmen arayıp hepsinin 1-2 ay sonrasına kadar dolu olmasından ve vstrom'u 1-2 ay üzerine bile binemeden İstanbul'da bırakmak istemediğim için okuldan emekli arkadaşlarımdan İzmir'de İMÇ akademi'de eğitim ala ala en sonund akendine de eğitmen sertifikası almış arkadaşımı aramış, bana eğitmen bul senin çevren geniştir deyip araya onu sokup onların İMÇ'de eğitmen olup İstanbula taşınınca kendi kurumunu kurmuş bu eğitmenden eğitim almıştım, kendisi dışında A sınıfı eğitmen başkaları ve yardımcıları da vardı, 9 kişi grup halinde kapalı alanda eğitim almıştık, çok faydasını görmüştüm, eğitim alanına xmax ile gidip eğitimi tamamlayıp ertesi gün 200km yoldan otobandan motoru eve getirebilmiştim.
Web sitesi linki bu: https://www.muratbayramakademi.com/#ekibimiz_0_178387

Bu sayfada bir fotoda benim vstrom'un gagası da çıkmış. :)
4e49916db6d94bcfbe21531a4a717044_Large.png

instagram linkini atayım: https://www.instagram.com/murat.bayramakademi/

Genel olarak eğitimden memnun kalıp çok şey öğrenmiştim. Ehliyeti alır almaz xmax scooter ile 16bin km yol yapmıştım, hiç vitesli ile tecrübem yoktu, sıfırdan öğrendim gibi olmuştu. Fırsat olursa eğitimlere devam etme niyetim var ama geçen sezon vakit bulamadım.
@Mallaca da bu egitmenden bahsetmisti. Bir de Sedat Guven'den bahsetmisti.
Bir de Bursada Mallaca 'ya ek olarak Emrehan Altinors varmis.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
melek gibi adam nasıl böyle şeytan oldu yaaa.
yazık.. çok yazık.

cok uzuluyorum çok... hatta, ağlıyorum bazen,..

sfdgfgfj

şaka yav tam beklediğim gibi çıktı. 7. birada muhtemelen.. bremen , bir ihtimal efes malt :d

iyi geceler herkese 😌

bugün motoru düşük hızda bile düşürsen vay haline parçaları zaten pahalı ikinci elde satması daha da ayrı bi dert olacak bunaklar yapabiliyosa gençler hayli hayli yapar da götümüz yemiyor kaza yapmaktan da değil motora olacaklardan
Tam yazıyordum ki zaten yazmışlar :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar