Selamlar, honda 650 lik yeni modellerde neden bize zorla e-clutch satıyor.
Yurtdışında e-clutch ve normal modeller varken neden bize dayatma yapıyor olabilirler?
Bİr zorunluluk değil ki zaten iptal edebiliyorsun. Teknolojik yeniliktir bunun adı. Abs niye varsa ya da tcs e clutch ta bu yüzden var.Selamlar, honda 650 lik yeni modellerde neden bize zorla e-clutch satıyor.
Yurtdışında e-clutch ve normal modeller varken neden bize dayatma yapıyor olabilirler?
ekstra ağırlık ve ekstra para nedeniyle bunu soruyor muhtemelen.Bİr zorunluluk değil ki zaten iptal edebiliyorsun. Teknolojik yeniliktir bunun adı. Abs niye varsa ya da tcs e clutch ta bu yüzden var.
Şahsım adına konuşuyorum, aynı fiyatta e-clutch’sız olsa onu alırdım. Olay para değil fakat ağırlık olabilir.ekstra ağırlık ve ekstra para nedeniyle bunu soruyor muhtemelen.
Onun da sebebi her markanın her modeli ülkemize gelmiyor. Şuan eclutch olmayan şekli olduğunu bilmiyordum mesela ki varsa da ileride gelir. Mesela r3 ler gibi yanlış bilmiyorsam onlarda ülkemizde yoktu sonradan geldi. Yanlış biliyor olabilirim.Dayatma ve zorunluluktan kastım, neden sadece e-clutch opsiyonu ülkemizde satılıyor.
İki seçenek de olsa daha iyi olmazmiydi sahiden?
Maalesef bayiler gelmeyeceğini söyledi. Fakat kim bilir belki ileride durum değişebilirOnun da sebebi her markanın her modeli ülkemize gelmiyor. Şuan eclutch olmayan şekli olduğunu bilmiyordum mesela ki varsa da ileride gelir. Mesela r3 ler gibi yanlış bilmiyorsam onlarda ülkemizde yoktu sonradan geldi. Yanlış biliyor olabilirim.
Şahsım adına konuşuyorum, aynı fiyatta e-clutch’sız olsa onu alırdım. Olay para değil fakat ağırlık olabilir.
hep diyorum. 2025 yılı ducati yılı olacak. Honda nın işi harbi zor.Toplasan 50 tane 100 tane satmayacak motosikletin en dolusunu getiriyorlardır.
oo punctum nerdesın yaa. canımız sıkıldı valla.Yemin ediyorum şu forumda Honda'ya CEO olacak kapasitede onlarca üyemiz var.
Helak oluyorlar şurada, ona yanıyorum![]()
Ayvalık'taydım yav...oo punctum nerdesın yaa. canımız sıkıldı valla.
nasıldı Avusturya ? Yumurta bulabiliyo mu ibikler ?
Yav arkadaş anlamadığım, kullandığı en baba motor CF250, Pulsar200 falan olan insanlar, Honda'ya, e-clutch teknolojisine bok atabiliyorlar.
Hey allahım yav, ne forummuş...
Yazık, çok yazık...![]()
Seviyeyi koruyalım, lütfenarndiol gelsin diye mi yapıyon doğru söyle :d
Resmen ötekileştiriyorsun insanları.Yav arkadaş anlamadığım, kullandığı en baba motor CF250, Pulsar200 falan olan insanlar, Honda'ya, e-clutch teknolojisine bok atabiliyorlar.
Hey allahım yav, ne forummuş...
Yazık, çok yazık...![]()