Neden Honda E-Clutch Zorunlu?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Yav arkadaş anlamadığım, kullandığı en baba motor CF250, Pulsar200 falan olan insanlar, Honda'ya, e-clutch teknolojisine bok atabiliyorlar.

Hey allahım yav, ne forummuş...

Yazık, çok yazık...:)
e clutchı bana hitap etmese de boklamıyorum kullandığım en baba motor street tripledı onu da bi turladım geldim başkalarının motorlarına binmeyi tercih etmiyorum ki ben bu 650ra alıcı gözle bakıyordum 1 sene önce bayiden öğrendim bu senenin ilk çeyreği geleceğini takip de ediyorum kesin burada yazmışımdır illa ha tuareg alırsam punctumdan yorum yapmak için gereken sertifikayı kazanabiliyor muyuz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

vallahi şuradaki yaşlıların elitistliğinden gına geldi açın bi whatsapp grubu orda birbirinizi pohpohlayın yav

Motosikleti
K 1600 GTL
e clutchı bana hitap etmese de boklamıyorum kullandığım en baba motor street tripledı onu da bi turladım geldim başkalarının motorlarına binmeyi tercih etmiyorum ki ben bu 650ra alıcı gözle bakıyordum 1 sene önce bayiden öğrendim bu senenin ilk çeyreği geleceğini takip de ediyorum kesin burada yazmışımdır illa ha tuareg alırsam punctumdan yorum yapmak için gereken sertifikayı kazanabiliyor muyuz?

vallahi şuradaki yaşlıların elitistliğinden gına geldi açın bi whatsapp grubu orda birbirinizi pohpohlayın yav
edit yapmasaydın iyiydi.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
ha tuareg alırsam punctumdan yorum yapmak için gereken sertifikayı kazanabiliyor muyuz?

Tuareg alırsan ne diye bana soracaksın, onun mentoru burada :) Hem lastik nasıl ısıtılır onu da biliyor, sertifika bile verebilir...

Yahu arkadaş, biraz dilinizin kemiği olsun. Motosikletlerle ilgili olmak başka, kıçınızı sürtmediğiniz makineler hakkında ahkam kesmek başka. Ama tabii suç sizde değil, rol modellerinizi örnek alıyorsunuz...

Resmen ötekileştiriyorsun insanları.
Hiç de değil. Biraz gerçekçi bakıyor olabilirim ama...

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Tuareg alırsan ne diye bana soracaksın, onun mentoru burada :) Hem lastik nasıl ısıtılır onu da biliyor, sertifika bile verebilir...

Yahu arkadaş, biraz dilinizin kemiği olsun. Motosikletlerle ilgili olmak başka, kıçınızı sürtmediğiniz makineler hakkında ahkam kesmek başka. Ama tabii suç sizde değil, rol modellerinizi örnek alıyorsunuz...

Hiç de değil. Biraz gerçekçi bakıyor olabilirim ama...
ahkam kesmeye bak ha motora bi türlü alışamadım demişim simetrik değil demişim soichiro honda şimdi mezarında hüngür hüngür ağlıyordur ben sürmedim sen de sürmedin hatta fark şu ben bu motoru almayı düşünüyordum rs660 yerine o zamanlarda da zaten 0 km stoğu bitti bayilerde ben bu motorun müşterisiyim tabiki ben yorum yapıcam ben ahkam kesicem koca honda yüce honda yarabbimiz bizim için en iyi en kusursuz motoru üretir biz ne anlarız ki mi bence senin derdin yazdığım değil başkası

Motosikleti
ahkam kesmeye bak ha motora bi türlü alışamadım demişim simetrik değil demişim soichiro honda şimdi mezarında hüngür hüngür ağlıyordur ben sürmedim sen de sürmedin hatta fark şu ben bu motoru almayı düşünüyordum rs660 yerine o zamanlarda da zaten 0 km stoğu bitti bayilerde ben bu motorun müşterisiyim tabiki ben yorum yapıcam ben ahkam kesicem koca honda yüce honda yarabbimiz bizim için en iyi en kusursuz motoru üretir biz ne anlarız ki mi bence senin derdin yazdığım değil başkası
Küçük bir nüans var canım kardeşim,

Sen Honda almayı düşünüyorsun, ben sahibiyim :)

Sonra da insanları ötekileştiriyorsun diyorlar...

Yazık, çok yazık...

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

Yazık, çok yazık...
hondanın ceosu sanki e benim de honda diom var ben de sahibiyim napacaz

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
hem benim görüşlerim daha önemli sen zaten almışsın adamlara bu parayı vermişsin ben düşünüyorum alsam mı diye ikna etmeleri gereken kişi benim

Ya boş ver azizim bu fakirler böyle işte cebine bakmadan olur olmaz her şeye atlarlar.

Hani bir atasözümüz var. Dilenciye hıyar vermişler eğri diye beğenmemiş.

Bunlarda o misal motosiklet bulmuşlar da e clucht tu var diye beğenmemiş.

Konuyu açan arkadaş üzerine alınmasın, ondan bağımsız ortaya söyledim.

Motosikleti
K 1600 GTL

Yazık, çok yazık...
Sahibiyim derken bütün honda nın mı sahibisin? Bir ürün ile ilgili düşünceni söylemek için illa ki ona sahip olmak mı gerekiyor ? Madem öyle neden bu başlıktasın Hornet 750 dışında hiç bir yerde yorum yapmaman lazım...

hondanın ceosu sanki e benim de honda diom var ben de sahibiyim napacaz
Bende bir yıl kadar crf rally kullandım geçerli olursa bende fikir beyan etmek isterim... :)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Sahibiyim derken bütün honda nın mı sahibisin? Bir ürün ile ilgili düşünceni söylemek için illa ki ona sahip olmak mı gerekiyor ? Madem öyle neden bu başlıktasın Hornet 750 dışında hiç bir yerde yorum yapmaman lazım...

Bende bir yıl kadar crf rally kullandım geçerli olursa bende fikir beyan etmek isterim... :)
şuan sahip değilseniz konuşmaya hakkınız yok malasef

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hornet 750 sahibi olsam o arka maşa yüzünden utancımdan sokağa çıkamazdım. Arkadaş forumlarda geziyor iyi cesaret valla....

abartılacak bir durum yok, bir sitikıra bakar
Not: ulan metzeler de tek L varmış :/
.
21532J.jpg

Motosikleti
İroni yapmıyorsan, senin analiz yeteneğinle ilgili ciddi yanılmışım demektir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar