- Konu Yazar
Teşekkür ederim, Gümüşlük dağlarına beklerimKapalı garajım olmasa size yaptırırdım hocam. Bodrumdan selamlar :king:
Bu sabah öğlene kadar boştum, hemen işlere girişip kapı lambirilerini ve köşebentlerine başladık, iç köşeler yetişmedi ancak çoğunlukla tamamlandı.
Kapı üstü yağmurluk ve havalandırma eklendi. Hepsi milimetrik çalışıldığı için bolca zamanımızı aldı.
Şimdilik ham iç mekan..
Tulum ve montlar için dört askılık, motor bağlamak için iki kelepçe eklendi.
Kapılar kapandı, şimdilik mola.
Rampa için saç hazır. 120cm boyunca çift kat olacak ve gri renge boyanacak. Kaydırmaz tırtık eklenecek.
Eski garaj gibi lambiri köşeleri tamamen gizlenecek ve nokta boşluk kalmayacak. Köşebentlerin oturmayan yerleri silikonlanacak ve milimetrik olacak.
Son olarakta kozmetik işler kalacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:38 ----------
Saç rampa tamamlandı.
Boya rötuşleri hariç dış işler tamamlandı.
Sabahları çiğ başladığı için yarın çatı köşebent silikonları güçlendirilecek.
Çatı köşelerindeki siyah yerles profil boşluğu değil, kapak tıpası, bir damlaya dahil izin verecek boşluk kalmadı
Raflar tamamlandı.Yer bol olduğu için eskisi gibi kaba bir raf eklemek istemedim. Raflar tam kask boyutunda, büyük kutular alt köşelere gidecek.
Güneş enerjili aydınlatma eklendi.
Gergi kayış halkaları eklendi.
Askılıklar eklendi.
Yorgunluktan zemin kaplama yarım kaldı, yarın ortadan simetri kesilip, tek kat olacak şekilde bitirilecek.
Geriye kalan işler;
İç ve dış lokal boyalar.
Zemin tamamlanacak.
Kış için nem alıcı eklenecek.
Ve bir ton eşya yeni garaja taşınacak