Valla ne kuş beslenir bunda he, çiçek çiçek.

Her geçen gün güzelleşiyor mübarek.
Deniz yatağı eklenirse konaklama dahil yapılabilirValla ne kuş beslenir bunda he, çiçek çiçek.![]()
Anlayışlı insanlarla karşılaşmamız dileği ile.tebrikler
aklımda çok deli fikirler var ama kahrolsun apartmandaki dayanışma
Seri üretim çok beğendiğim bir garaj vardı ancak nakliyesi ile birlikte 5.500 lere gelecekti. Hem gereksiz pahalı idi hem de bize güzel bir uğraş olması nedeni ile kendimiz yaptık.On numara beş yıldız olmuş. Seri üretimde bile iş yapar yani o dereceelinize sağlık
Teşekkür ederim.çok güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık
Bir önce ki sayfa da maliyetler yazıyor ancak tekrar güncelleyim.Güzel olmuş bende yapacak gibiyim bir tane.Totalde masraf ne oldu.
Teşekkürler.eline sağlık güzel olmuş..
Süper oldu bu yorum. Tavan için 3M bant harici vida delikleri mevcut mu? Osb tavan bantları tutmaz çünkü.Çok güzel olmuş. Her detayı düşünmüşsünüz. Ellerinize sağlık.
Hediye gelecek Light Angel lambayı ben de garajımda kullanıyorum. Fotoseli ve performansı oldukça iyi. 4 kalem pille çalışıyor. Led olduğu için piller uzun süre gidiyor.
Arkadaş işi oldu. Normal de malzeme tutarı ile 1e1 oranında işçilik alınıyor.İşcilik kaç para verdin?
Birlikte yaptığımız arkadaşım pen/doğrama işi ile meşgul olduğu için lambri onun teklifiydi.Temiz is, elinize saglik. Insanin kendi isini kendi yapmasi gibisi yok.
Plastik lambri yerine farkli bir malzeme olsaymis evladiyelik olurmus. Mesela galvanizli trapez ya da ondule sac falan gibi.
Hayallere ulaşmaktansa yaklaşmak daha heyecan verici. Hepimizin hayallerimizi yaşamamız dileği ile.Ne güzel memlekette yaşıyorsunuz. Ben binanın kapısından çıktığımda indan akıntısına kapılıyorum. Bunlar benim için hayal. Güzel çalışma, elinize sağlık.
Kaynak tek kişi zor olur ama yapılmayacak iş değil tabiki.çok güzel olmuş elinize sağlık yer olsa kendim yapabilirim hepsini işçilik felan gerektirmez ama kiracı olunca sıkıntı taşınmak istesen bunu götürmek bile dert olur
Garajın yüksekliği eğim ile ortalama 195. Orta raf bu gibi durumlar için sabitlenmedi ve ön alt destek profili eklenmedi.merak ettim içine yüksek ön camlı KTM 1190 sığararmı suanilerde motor değişir vs...
Güvenlik ve kasko olduğu için alarma ihtiyaç duymadım.Hocam çok güzel olmuş. Elinize sağlık maliyeti de verdiği guvenin yanında hiç bir şey. Kapısına açılınca öten alarmlardan alabilirsiniz. Ucuz bir şey ama olurdu kalkışan felan olursa o sesten korkup kaçar muhtemelen.tekeriniz düz bassın