Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaş foto filan paylaşın. Ne bileyim bişeyler yapın. Şu Dominar'ları yolda göremiyoruz zaten. Benim Dominar baya bir sükse yapıyor ama :bounce:

Gören bir afallıyor bu nedir? Kaçlık falan die.

Başkan az biraz upgrade´lesen domiyi kenarindan köşesinden Nc ye benzeteceksin..

Motosikleti
DOMİNAR 400 UG 23
Arkadaş foto filan paylaşın. Ne bileyim bişeyler yapın. Şu Dominar'ları yolda göremiyoruz zaten. Benim Dominar baya bir sükse yapıyor ama :bounce:

türkiye genelinde 600 üzeri satmışlar alanya ve gazipaşada benden başka görmedim.

Motosikleti
Henüz yok.
Ramazan dolayısı ile sineye çekildim ben, bayramdan sonra akarız artık bir yerlere.

Başkan az biraz upgrade´lesen domiyi kenarindan köşesinden Nc ye benzeteceksin..

Benzettim benzetmesine lakin sonra hepsini söktüm. Bana göre hiç yakışmıyor bu motora çanta ile tur camı. Ben çıplak halini daha çok seviyorum. NC elcik kormuası ile gidon yükseltmesi takılı. Daha ne olsun? :queen:

Benzettim benzetmesine lakin sonra hepsini söktüm. Bana göre hiç yakışmıyor bu motora çanta ile tur camı. Ben çıplak halini daha çok seviyorum. NC elcik kormuası ile gidon yükseltmesi takılı. Daha ne olsun? :queen:

Motorun yağ dolum deliginden içeriye 15 beygir daha sallasan dadindan yenmez hatta yağ ile beraber ayri bir yerde çalkalasan Mt7 nin bile eline verir..:flower:

Taze taze foto yoğun istek üzerine :) dumanı üstünde daha yeni girdim kapıdan içeri.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

😁😁

Son düzenleme:

Uzaktan Dominar'a da benziyor hea :queen: Hele Tur camı ile birebir ikiz :flower:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------

Aman Dayıoğlu,

Angry kankanin damarina basma..

Almayacağım vazgeçtim MT-07 falan. Dominar'ım ile saatte 145 ile giderken rüzgarın oğlu, heyt bea die kendimi gazlıyorum. Çok fena 115hp olarak görüyorum şuan makinemi :bounce:

Taze taze foto yoğun istek üzerine :) dumanı üstünde daha yeni girdim kapıdan içeri.
[url]https://i.hizliresim.com/X6Bl6j.jpg[/url]

Norton hocam. Bak Gp kompozitin elcik korumalarından taktır. Hem güzel duruyor hemde elleri iyi koruyor. Aklında bulunsun. Benim makinede var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------

sırf sen beğenmedin diye sabah metal ön siperliği takıyorum bak 😁

[url]https://i.resimyukle.xyz/aNdyCL.jpg[/url]

Tüp takılmak istenen Ferrari'yi geri çağıran fabrika gibi senin MT'yi de Yamaha geri çağıracak. Bak demedi deme :queen:

Motosikleti
DOMİNAR 400 UG 23
Yalan yok bende dominara benzettim.Baktım Boldpilotmuş.Bu adam ne zaman dominar almış demeden edemedim.Angrpowerın mesajına ayıktım.

c9b06ae987.jpeg

ba7bc0016f.jpeg

e9ccd9be1f.jpeg

Hadi bende resim atayım. Bide bu lastiklerim mi bitmiş benim? Rengi falan attı bu lastiklerin çamaşır suyuna bulanmış gibi :queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yalan yok bende dominara benzettim.Baktım Boldpilotmuş.Bu adam ne zaman dominar almış demeden edemedim.Angrpowerın mesajına ayıktım.
Bu hafta 2 tane Dominar test ettim ama inazuma f aldık. Bence gayet güzel motosiklet, kronik sorunuda yoksa tam bi fiyat performans ürünü ama bizim baktıklarımız hoşumuza gitmedi düşmüş kalkmışlar.

Motosikleti
DOMİNAR 400 UG 23
Bu hafta 2 tane Dominar test ettim ama inazuma f aldık. Bence gayet güzel motosiklet, kronik sorunuda yoksa tam bi fiyat performans ürünü ama bizim baktıklarımız hoşumuza gitmedi düşmüş kalkmışlar.

Keşke temiz bulsaydınızda dominar alsaydınız.Dominar ona bakarak daha ciğerli motor.

Benim lastikleri değiştirmem elzem oldu. Lastik ne önerirsiniz? Bu Bajaj'ın saçma lastik ebatlarından dolayı fazla da seçenek yok. Oynasak mı ki acaba?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------

C3cO96

QJ8G56

NMJb2a

KCAU54

Lastikten anlayan adam arıyorum. Bu lastikler bitik mi? 6500km lik lastik bunlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------

https://resimyukle.xyz/resim/KCAU54

Bitik gibi durmuyor pek diş derinliğini ölçtünüz mü? Lastikte düzleşme var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar