hrk.slm.
arkadaslar bende 150zc var ufak tefek problemler disinda bence cok guzel bi motor.ben biraz hor kullaniyorum,ufak tefek problemlerde ondan oluyor.
bu benim ikinci motorum.bundan oncekide mondial idi.ben mondialden memnunum arkadas.hem istersen cin mali diye bu motorlari alma fakat bide olayin su tarafi varki bu uc kurusluk cin mali motorlar olmasa ,en kucuk
50cc,lik japon mali motorlara bile en az 3500 ytl istiyorlardi.ve motora binmek isteyen bu fiyati vermek durumundaydi.oda 50cc,lik bi motora.
cin mali motorlar fiyatlari kirdi.hem gencinden yaslisina herkes motor sahibi oldu.ayrica birde hatirlayin ki,yuruyen tabut denilen,kaportasi ve kalitesi cok dusuk olan tofaslar bu ulkede encok satilan,alinan arabalar idi.
bu cin mali motorlarda bir nevii oyle kalitesi dusuk ama servisi cok ,parcasi ucuz.biraz da dikkatli ve adam gibi kullanirsan en az 2 yada 3 sene ufak tefek masraflarla cok rahat binersin.
ama benim param cok diyorsan,para mesele degil ne kadar gerekiyorsa harcarim diyorsan e tabii o zaman cin mali almayin kardesim.
cok yuksek fiyatlarda cok guzel motorlar var.alirsin bitane 5,10binytl,lik bi motor.pasa pasa binersin.
ben boyle dusunuyorum arkadaslar.
yanii sakin cin mali alma demesi kolayda ya sonrasi.
ben kendi adima konusuyorum.japon mali motorlara okadar para ayiramam arkadas.
hatta bu ucuz cin mali motorlar olmasaydi ben motor sahibi bile olamazdim.
yanii uzun lafin kisasi yeterince arastirdin ise daha kafani bulandirmana gerek yok ALLAH BUYUKTUR.diyip al bi motor gitsin.belkide sansina saat gibi tikir tikir calisan bi motor denk gelir.
herk.slm.