eyvallah arkadas sagol.darisi olmayanlara.:cat:kimi' Alıntı:hayırlı olsun motorun güzel...
eyvallah arkadas sagol.darisi olmayanlara.:cat:kimi' Alıntı:hayırlı olsun motorun güzel...
onderugur' Alıntı:slm.
ıste mondi 150zc.arkadaslar.bu motordan alacaklar icin kucuk bi aciklama. benim onceki motorum mondi50tt idi.ordan
150zc,ye gecis yaptim.dolayisiyla ister istemez otomatikman 150zc,yi 50tt ile kiyasliyorum.tabiiki dogal olarak 150zc herseyiyle ustun geliyor ve bana supeer gibi geliyor.buraya dikkat.bu sizi yaniltmasin.150zc,nin gercekte ne oldugunu en iyi bu gibi motorlari kullananlar bilir.yanii 150zc alicaksaniz bence 150zat ve benzerlerini kullanan bi arkadasla gidin.iyi inceleyin hatta mumkunse test surusu yapin.neticede cin mali bi motor.heralde hickimseninde sokaga atacak bir,iki milyari yoktur.netice itibariyle bana gore guzel motor.almak isteyenlerede hayirli ugurlu olsun derim.
http://img137.imageshack.us/my.php?image=dsc00019aw7.jpg.
http://img137.imageshack.us/my.php?image=dsc00023zt9.jpg
http://img137.imageshack.us/my.php?image=dsc00024fs3.jpg
luxor kardes.acele etme!!!.Luxor' Alıntı:bu motordan başka satın alan yok mu arkadaşlar yaa
sadece önderde ve inşallah bende mi olacak...
:silent: :silent: :silent:
mobilposta' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar,
Bende Otomobil alacaktım yalnız faizlerden dolayı motora yöneldim...
Beni 3-4 sene idare edecek kendisi ve parçaları ucuz, yakıtı az yakan bir motor arayışına girdim...
150HS modelini gördüm, bayiisine bakmaya gittiğimde
150ZC modelinide inceleme fırsatım oldu...
2200 ytllik bir motor fazlasını aramak olmaz zaten.
Ama :cherry:
Şimdi yukarda bir banner görüyorum
Aprilia Atlantic 250
10,450 yerine 6,999 yazıyor
Şimdi sorumu değiştireyim...
Apriliaya o kadar para vermek değermi
Şu anda ehliyet kursuna yazıldım ehliyeti eylülde alacağım.
Ama bu indirimde motoru alabilirim.
Almışken kaliteli bir şey olsada güzel olur
Yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler
mondial110' Alıntı:arkadasım benim bu motoru kullanma fırsatım oldu en son hızı 133-134
nasil olacak bu is biraz bilgi verebilirmisin.o yoluda deneyelim icap ederse.bur-k@' Alıntı:motoru değiştirme imkanın war bence bunu bir düşün
Luxor' Alıntı:150 ZC'nin mi son hızı 130?
eğer gerçekten öyleyse süper, aldım gitti bile şimdiden
ama sevgili önder senin mesajını da sabırsızlıkla bekliyorum
frenlerde ne gibi bir sorun var?
bizlere de anlatırsan sevinirim, kendimizi varsa kronik bir sorun şimdiden hazırlayalım, çözümünü bulmaya çalışalım...
ayrıca dediğim diğer çıkartma olayına baktın mı?rahat çıkarabiliyormuyuz acaba, hiç inceledin mi?
çünkü kendimi bu motora çok hazırladım, dediğim gibi beklediğim bir olay var, o olaya göre motoru alıyorum yada ülkeyi terkediyorum![]()
mondial110' Alıntı:evet arkadasım son hızı 134 e kadar çıkıo ben bizzat denedim !
Luxor' Alıntı:ben bugün ilk defa 150 zc yi ist-minibüs yolunda canlı olarak gördüm.acayip süper bir makina izlenimi verdi bana(otobüsle hızlı geçtiğim için durup inceleyemedim) ama müthiş bir albenisi vardı.ben tekrar aşık oldum makinaya resmen(gri olanını gördüm), ama şu fren olayıda bir açıklığa kavuşsa...
peki mondial110 sen kullandığın zaman frenlerden yana bir sıkıntın oldu mu?
mesela önderin dediği boşluk olayı senin de başına geldi mi?
ne kadar kullandın bilmiyorum ama motor hakkındaki ayrıntılı fikir ve görüşlerini duymak isterim sevgili mondial110
bu arada önder nerelerdesin?????
sabırsızlıkla senden haber bekliyorum valla :silent: :silent: :silent:
onderugur' Alıntı:slm.
bugun servise gittim.frenlerle ilgili problemi anlattim.ilgilendiler sagolsunlar.nede olsa ayni arizadan dolayi ucuncu gelisimdi.usta atladi motora gitti.80,90la gidip frenlerin durumunu gormek icin.ben ustayi beklerken o sirada bı 150zc daha geldi bayiiye.vatandas motoru yeni almis daha 100km,de.anlattim durumu bende aldim 150zc ama frenlerde ariza var.boyle , boyle oluyor dedim.senin motordada varmi boyle bisey.benim motordada oyle bi mesele yok frenler gayet normal dedi vatandas.anlasilan oki galiba bu fren arizasi benim motorda var sadece.motoru deneyen usta da geldi,ewet abi bu frenler hizlandikca tutmaz oluyor.dedi .durumu servise bildirdik.bi rapor tutuldu.manisaya fakslancak.motorun arka frenlerin tumunu degistirisekler.garantiden. iki ucgun parcalarin gelmesini bekliycem .parcalar gelince servise cagiracaklar.bakalim arka fren komple degisince bisey fark edecekmi.
slm,lar