Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Abi kafayı çizdim yaaaaaaaaaaa
Zaten hali hazırdaki modelleri zar zor inceleyip iki üçe indirmiştim seçimlerimi. Şimdi bide bunlar çıktı ne halt edeceğim kafam arapsaçı oldu yafuuuu...

Bu arada bence görüntü güzel, üzerinde biraz kişisel çalışma yapınca gayet hoş birşeye benzer bence.

Honda Silverwing'i taklit etmeye çalışmışlar !

Asya T-19 dan güzel !

Bugün yakından inceledim alet cidden güzelmiş yafuuu...
hele stop lambası ve arka görüntüsü çok hoşuma gitti.

Mengu16' Alıntı:
GT06 kardeş sana benim HS 150 yi satayım 1450 YTL !

Sağolasın mengu16 teşekkürler lakin ben 151rs ve 150 hs den vazgeçeli çok oldu. Hayırdır sen sadece hız yapmıyor diyemi satıyorsun motorunu? Satınca ne almayı düşünüyorsun?

slm arkadaşlar ben çeşmede oturuyorum burada bitane var bayide bu akşam üzeri iş çıkışı gidip incelicem karatayı egzoz dışında bence 2.100 e alınır canlı halide sağlam duruyo....

mondial150zc-6.jpg

tip olarak güzel ama kalitesini bilmiyorum yakından gördüm işçilik iyi duruyo aynı zamanda çakmaklık falan var güzel özellikleri var

fena motor degil ama egzos kivir kivir pek gusel durmamis.bunlardanda baya gelmeye basladi.yakinda yollarda goruruz

murattt' Alıntı:
fena motor degil ama egzos kivir kivir pek gusel durmamis.bunlardanda baya gelmeye basladi.yakinda yollarda goruruz

Sanırım o egzos özellikle kıvır kıvır...

Aynısı aprilia sr 50 modelinde vardı.
bence ses yada yakıt için bir artı sağlıyor olabilir.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
ROCCO_MCT250' Alıntı:
slm arkadaşlar ben çeşmede oturuyorum burada bitane var bayide bu akşam üzeri iş çıkışı gidip incelicem karatayı egzoz dışında bence 2.100 e alınır canlı halide sağlam duruyo....

rocco ne yaptın;bakabildin mi motora, nasılmış;
yaw beyler kimse daha bu motoru kullanmıyor mu, kaçışı+ivmelenmesi nasıl?
yoksa bu motoru almayı düşünen sadece benmiyim? :queen:

Luxor dostum alabilirsin bence iyi duruyo malzeme kalitesi ortalamalar arasında tabi bayi test sürüşü yaprıtmadığından nasıl gider bilmiyorum ama görüntü ve işçilik beni tatmin etti almayı düşünüyorum bakalım nasip..

Motosikleti
o zaman ilk alıcıları biz olucaz gibi görünüyor rocco.
sen ne reggini almayı düşünüyorsun.
benim ilk metalik olan hoşuma gitmişti ama şu anda turuncu olan daha ağır basıyor.neyse ay sonu gibi tam belli olacak zaten benim durum...

bence görüntü olarak ilk bakışta cazip bir motor olarak duruyor ancak kaporta kısmı oldukça detaylı motor kısmında herhangi bir degişiklik yok sistem olarak diger scooter lerle aynı yani diger mondial scooter lerle kaporta kısmı iyi muhafaza edelirsi iyi bir motor (kısacası bununla kaza yapmamak lazım sonra hiç bi işe yaramaz)

Motosikleti
motor olarak diğer scooter lar ile aynı demişsin ancak şu geri besleme zımbırtısını ben başka bir scooter da görmedim hiç?
tabii bu alette gerçekten geri besleme tabir edilen sistem var ise, ben detayını bilmiyorum çünkü...
ama görünüş olarak çok iyi bence ve daha önce çinli deneyimim olduğu için motor olarak da çok büyük sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum( inşallah)
:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar